Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamatari smanjite doprinose pa ce ljudi i uplacivati punu platu, nije niko lud da na neto platu od 1000 km dadne preko 600 km doprinosa.
kaze covjek "Nikad i niko, a pitanje je hoće li ikada iko na Londonsku berzu izaći, a da nije država." Pa druze de pogledaj sta se prodaje na berzi. Imas i na nasem jeziku google "ko moze izdavati obveznice" pa pogledaj. Sramota bas ovako biti nepismen pa misliti samo drzave mogu izdati obveznice haahhahha
Kome li ste dali obveznice i koliko ste dobili? Uzeli sigurno ratni profiteri koji su pljackali imovinu gradjana Bosne tokom agresije.
Država je ništa drugo do servis za fukaru. Njen primarni cilj je da opljačka vrijedne te da se od tog plijena prvo dobro naždere vlast a ono što preostane podijeli bezvrijednima koji biraju takvu razbojničku vlast. Prosječan čovje je mnogo glup jer da nije tako niti jedan zakon ne bi poštovao ukoliko za njegovo usvajanje nije glasala većina gradjana. Zakon koji razbojnička vlast sama donosi se treba tretirati istoi kao uredba okupatora.
0vaj je završio karijeru, ali sreća nećemo ga se ni sjećati....
u rs sto ti ima poslodavaca totie 9/10 s *potporom* dode
Svicarska ima 20 % namete a mi 70 % o cemu pricamo ??
Porezni inspektori nisu u stanju utvrditi promet na crno i ne trude se da ga utvrde. Treba se potruditi malo vise od pregledanja dokumentacije koju porezni obveznik pokaze i traziti dokumentaciju koju porezni obveznik ne pokaze, odnosno sakrije. Kada. Udicu stanju uhvatiri crni promet, rijesice se svi problemi.
Bolje njegova koverta nego tvoj dzep!
Inače će im premjestiti grobnice, ovaj zločinački sljedbenik Ilije Garašanina.
Viskovicu, to ti je skoro 15 mil samo na kamate svake godine... od cega ce se to vratiti? jace ekonomije su imale mozda vecu kamatnu stopu, ali i plan kako to jacom ekonomijom mogu vratiti...
Pa fino povecas minimalnu platu, a smanjih dadjbine poslodavcima i rijesen problem
Nemas ti pojma sa realnošću već gledaš samo svoj džep i interes isto kao i oni iz sarajeva i mostara.
Lud ovaj usporedjuje rs sa Crnom Gorom,Hrvatskom, kao da je rs drzava
Napraviš listu svih zanimanja. Staviš zakonski minimalac za svako zanimanje. Onda ti sa kovertama ne mogu zaposliti neškolovanog na školovanu poziciju jer se može dokazati. Ali i ta ista vlast nema niti snage, niti volje, niti samouvjerenja da ide naprijed da svima poboljša život. Uvjek je bilo ili mi ili oni na relaciji država-narod. Zakoni bih zakoni trebali biti na strani pravde za sve a ne paragrafa i pravila.
ovo je strahota život u državi koja ima ovakvog premijera.on je toliko glup da ti se želudac okrene.
Pa naravno da moze. Lagano. Samo treba volje. A to je ono sto vama fali.