Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok budes krijo....... one Grobnice i ne budes u zatvoru...... pritisak nece prestati.-
Sve zrtve. Su zrtve. One u Visegradu, Rogatici ,Foci ,Vlasenici ,Bratuncu, Bjeljini, Zavorniku Prjedoru, Kljucu,Banjaluci, Brckom sve zrtve..... ne samo u Srebernici ,sve zlocince bez obzira kojoj Vojsci pripadali ,Zlocin je Zlocin.... ma od koga dolazio. Necemo valda zivjeti sa ubicam nevinih ljudi !!??
@ObjektivnoHR Da te braca Hrvati cuju u Hrvatskoj kome dajes podrsku pljunuli bi te. Bar znamo da Hrvati u Hrvatskoj daju podrsku bosnjacima jer kako kazu sa srbima nikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SVRBI SU GENOCIDNI NAROD I UBICE!
Imal olimpijada u silovanju, ubijanju djece, klanju zarobljenika, strijeljanju, iskopavanju masovnih grobnica, prekopavanje leševa u sekundarne grobnice, zarobljavanje mirovnih snaga? U tome ste prvaci bez konkurencije @Republikanac
@HajvanceTrol Boli istina jel da? Je*em ti pleme zaostalo u razvoju!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aman pametna čoeka, glugo bilo. Genocidna!
Kakvi bolan pritisci radite sta hocete 30 godina, kradete, lazete, mafijate, krijete ubijene, provodite fasizam i niko vas ne dira, i mrs vise jebi mater
Uvijek sam se pitao dokle bih bio domet ovoga lika u nekoj uređenoj zemlji.
Koga ovaj brani, znaj da je kriv. Čova na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme,.
Ovo je jedan od onih što po Dodiku imaju kapacitet 😂😂😂. Kada progovori sve ti je jasno. Što i dokazuje da je šumski entitet na nivou jedne mjesne zajednice...
Viskovicu izadji i kazi Bio je genocid u Srebrenici Ideje je bila Velika Srbija Izvini se svim narodima i platite ratnu odstetu Kada to uradite nece biti pritiska
Hebo te svi oni iz Sarajeva, famozno političko a i svako drugo Sarajevo. Svaki dan. Smrdo kreni od sebe. Želiš li ti pomirenje i normalan (su)život?
Bundoglavi genocidni i primitivni Vlah, kao tipičan primjer svoje niske vrste.
Sarajevo Sarajevo Sarajevo, kakav kompleks od Sarajeva. Mogli ste i vi da živite u Sarajevu, ali ste odlučili da ga opkolite I na njega bacate bombe. Vama treba stručna pomoć i da ste pametni svi kolektivno kod doktora i u crkvu na pokajanje.
Rs ne postoji.ali kako narodu reci da su izigrani i dzaba ginuli za pogresne ifeale
Genocidna republika srpska, palili silovali ubijali,ubijali pa spaljivali leseve,stoko jedna u kojeg boga vi vjerujete.
Zašto ovaj ratni zlicinac nije u zatvoru,cijela Nsrs je genocidna i krvave su im ruke.
Pritici na nepostojeći entitet hahahahahah , kakav degenerik braćo draga 😂😂
Da ste manje klali, silovali i ubijali, pririsak bi bio niži možda. Naravno, nije dobra ni brlja kao ni premasno ali hajde ti to objasni dvozubim hordama usranih haških guzica. Jbg, srbalji su stoka .
nece nikada ni prestati ubico to ruglo civilizacije mora nestati