Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise kulture ima jogurt u mom frizideru nego ova trojica na slici
sjednicom neka presjedava Kurčubić
Pocelo im goriti pod nogama,traze bilo sta da se izvuku iz gòvanå u koja su upali,
Ovo je garant Bakirova inicijativa da bi se spasio okupirani dio BiH tzv. šumska republika. Sad kad se vidi da je đavo odnio šalu, ajde da sarađujemo, (šta nam bi i ko nas zavadi) sve dok se ne stvore nove političke okolnosti pa cemo opet po starom, slaviti četnike i kočiti sve u BiH. Da, da, možeš što hoćeš, ali ne i dokle hoćeš!!!
Bolesno pa za sta sluze Bosanske institucije,, bolesni genocidni separatisti
Sazvati sjednicu Vlade RBiH za ukidanje entiteta Ružan San
Moze al Tegeltija saziva i predsjedava. Dnevni red cemo predloziti.
Poceli da prave federalizam :) Visko vece tele nego sto bi neko pomislio
Napravili problem i sad jos hoce da im se na noge dodje 😂😂 Bosanski pravoslavci na aparatima.
Halo u parlament i tamo odrzajite
Funfact: Poznata srpska trobojka je napravljena od strane Osmanskog sultana Bajazita kao opcija za zastavu Vilajeta. Oni danas masu turskom servskom zastavom ponosno kao za vrijeme turaka.
Ovo nešto kao specijalni odnosi sa Srbijom, pa ima drzavni parlament isti ljudi iste stranke samo je to onda na drzavnom nivou, pa čista provokacija bgm
Definitivno pozitivno. Samo što prije svega treba odblokirati državni Parlament i vijeće ministara, jer su ovi nadležni entitetskim vladama, u protivnom je sastanak samo politikanstvo. Kuća se gradi od temelja a ne od krova.
Imo sam licno priliku da se susretnem sa nasim uvazenim premijerom na kahvi. Kakav je to gospodin i ljudina vi ne merete zamislit, ostavlja covjeka bez rijeci. Fadile gospodine svaka ti cast na dobrom si putu samo nastavi tako 👌👍
Trebaju odrzavati zajednicke sjednice, raditi na poboljsanju zivotnog standarda stanovnistva. To mora svim ovim vladama u BiH biti uvijek tema broj 1.