Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tolika ste ekonomska sila da vam nista ne mogu. Još sad kad im udarite kontrasankcije. Pihhhh
De onu zapjevajte,,Nemoze nam niko nista,,
da im nije Sarajeva bukvalno bi pokrepali od gladi...
Tako je druže Viškoviću. Samo mi nije jasno zašto vam u RS pravosuđe štrajkuje, zašto vam ljekari i sestre povjegoše u ASA bolnicu kod Muje, zašto ne uplaćujete doprinose na plate zdr. radnicima?
O tome neuplacivanju doprinosa radnicima svi sute, pitam se zasto?? Vec duze vrijeme nije uplaceno nista, ljudi nemaju lijecenje
Tako je gosn.Sojicu "drzim govor al nisam bas siguran da znam o cemu ja to kenjam"
predlazem da se svim srbima zaposlenim u sarajevu uruci otkaz. Na taj nacin hiljade radnih mjesta bi se oslobodilo i pripalo bosnjacima. ako moze tako u Banja Luci i generalno u RS-u gdje su bosnjaci zaposleni tek reda radi, onda mozemo i mi. Naravno, otkaz uruciti svim srbima iz RS-a a koji rade u Federaciji. Tada bi nastao ekonomski kolaps. Broj nezaposlenih u RSu bi bio enorman. Nastali bi protesti, narod bi skinuo SNSD jer bi shvatio da se zivi od ekonomije, a ne od mitomanije
Ekonomski tigar se ne da slomiti. Amerikanci im uveli sankcije eno ih za vitara, a kad bi vam jos i EU blokirala racune jeli bi pijesak.
Republika Smrdara u biti
Tako je,,, junačino glavata...
Nisu ekonomski ataci na RS nego na pojedince tupane. RS će i dalje raditi u foteljama federacije 😂
Samo ti lazi i tjesi se. Eno, šef ti se pita je li prolupo.
Jer ste,šta ne uništivi i svemoćni al u limburgu
Pa jel vam dodo reko da ne pricate o sankcijama
Jes jes, zato ste organizovali sergije za željkicu...
A kažu nema humora više kod nas.
Seljačina sa dna kace..
Dugo oni drze titulu ko najgluplji narod u Evropi...
Srbija se zadužuje da bi podupirala RS entitet . Iz Srbije odlaze na zapad jer u Srbiji nema para . Bolje bi bilo da je platila ratnu odštetu. Ovako ce biti prezaduzena i opet ce morati platiti odštetu. Ukinu će se entitet RS. Ostala bez Kosova. Bez radnika i bez novca sa ogromnim dugom. Na kraju ce se i raspasti.
Jeste i sila,nema sta!!!