Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj gdje su nestali.Pretvirili se u konje od silnih podkivanja.
e njih bas potkivaju!!! stokka
@iskreno_pa_kud_puklo citav rat u njemackoj. Pukne petarda ispred kuce spakuje kofere za 7 minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mrs bagro u bijelom!!! Idite pred SDA centralu!!!
@hopacupa13 hahaha kako mijenjaju tezu, sad lafo sda kriva za ovo. Nesposobnjakovici. Eto vladate sarajvom pa opet nista niscim. Pomozite narodu i podnesite ostavke
@hopacupa13 Kad nepismen i neupućen konj komentariše
ovo je sebijino maslo. krece hajka protiv vlade KS
nestali su kad su poceli biti pohlepni i gladni para
ovdje kao i obično, komentarišu ljudi koji nemaju pojima šta komentarišu! ne štrajkuju doktori nego medicinsko osoblje koje radi na kartotekama i slično . oni koji su obično bezobrazni prema pacijentima a po mom iskustvu najgora kartoteka je u MUP ovoj ambulanti,pa tako i večeras nije htio da popuni recept. sindikat treba da izađe na ulicu ispred ambulanti da se zna ko radi a ko ne a ne da sjede u štrajku jer to nije štrajk nego ne rad
@cudobosne i poslije štrajka pod obavezno ukinuti medicinske radnike na kartotekama jer svako može izdati karton
Nije mi jasno šta traže, al fakat pojedinci rade od 07,30 do 14,30 imaju platu kao policajci i vatrogasci, nerade subotom i nedeljom i hoće veće plate
ja cu vam odgovoriti...ako si heroj to ne radis radi materijalne koristi nego da pomognes drugima...eto tako su nestali...otvorili privatne ordinacije.
Zašto nema B 12 inekcija mamu vam maminu i njenu mamu.
Klošari ucjenjuju Vladu zdravljem naše djece i našim zdravljem. Misle da će imati podršku naroda kojem odbijaju da pruže ono za šta ih taj isti narod plaća. I sve to pod palicom SDA i Sebije narkomanke. Idite u Njemačku mater vam prodanu jbm! Ako su vam prekršena prava ima sud ,ima Euro sud, ima pravo i zakon a ne držati ljude taocima jbm vam sve
Kolika vam je plata sa svim.. topli i ostalo Ja isto imam info da vam je 1500KM A to su pojedini med tehnicari i sestre pricali u Neumu na Medicinijadi
Ne kontam od 2002-e vam je u sistemu ministrica Zilha (SBB) što se njoj ne obratite? Sindikat zuji sami kad SDA nije na vlasti? Pišam vam se na zahtjeve i proteste. Ne sviđa vam se? Dajte otkaz!
Komsija Eso je do danas nestao samo je otiso 1992 god nikom se nije javio,kcer mu je u USA koliko znam,ja sam ogradu skinuo u avliji sam kod njega sagradio pomocne objekte tu sad uzgajam tovljenike do 250kg.
Vratite Torabija i odvrnite pipe u Pivari za vodu !
Plata medicinske sestre/tehnicara je 872 km plus topli obrok 200.To je stvarno stanje stvari.Postoje dodaci na porodicnu medicinu,duzinu staza ili uslove rafa,te nocni rad ko ga vec radi.Sve pobrojano u konacnici donese sumu koja nije ni beznacajna.Drage kolege,moramo biti realni,te se boriti za slijedece:
@autsajder KOnacna realna sistematizacija radnih mjesta(malo smo zaposljavali svoje bliznje sa "trkacim med.skolama,zar ne),progovorimo dakle o visku kadra,te dajte vec jednom da svi pojedinacno poradimo na ljubaznosti a pogotovo na empatiji prema pacijentu.Hvala!
@autsajder to je kantonalna plata srednje stručne spreme i svima je ista u kantonu
Sami ste ih birali i sad vam nevaljaju. Hoćete piškiti ili kakiti, odlučite se.
dje nestaju nase pare s plata i od plata prema ZZO sto idu. sram vas bilo. nasli se na sirotinji siliti. jači imaju ili veze ili pare za privatnike. sirotinju patite politickim prekusuravanjem.
Vi koji ne možete sastavit 3 proste rečenice, pametujete po internetu i pljujete ljude koji su učili 10 godina svoju struku. Samo vi pametujte o politici, to je jedino što znate, jer za bolje nećete da se borite. Bitno vam je ko je musliman i ko hrvat, ko je kog ubio, ko je platio štelu, kakva je fasada kod komšije, ne daj Bože bolja od tvoje. I na kraju glasa za SDA jer su mu dali cvaju, da naspe goriva u dvicu. Naopaka država, naopak narod.