Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je prava vijest. Svaka čast ovim ljudima koji su pokazali da se sa malo pozitivne energije i dobre ideje mogu uraditi odlične stvari! Još da ovi što bacaju nauče se kulturi gdje bi nam kraj bio!
Ni jedna osoba ne nosi masku na licu. Toliko o Zenicanima...
Svijest gradjana se mora promijeniti,da ne okrecu glavu kada neko baca smece u rijeke,nego da slikaju,zapisu tablice i sl,i prijave nadleznim,a kazne moraju biti vece.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je fenomenalna ideja za kazne, ali ima jedan ogroman problem, a to je svjest naroda, koja je nula. Narod je gori od životinja. I cuko zagrne iza sebe. A otpad ostavio otpad.
Pa zato su tu kazne i inspekcije. Da ne mora nas narod se ne bi apsolutno nicega pridrzavao, jedino represivno kontrione mjere imaju dugorocni efekt... Takvi smo.
Ma ne baca to narod, gdje bi to narod radio, vidis kako svaki dan pametujemo kako smo najbolji, najpametniji i kako nam politicari i drzava ne valjaju...to sigurno politicari bacaju duseke i kade u rijeke, da nas zavadjaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast!
Takav je mentalitet balkanca,baci i u rijeku samo nek nije u njevovoj avliji.
iduće sedmice opet sve isto
Hvale vrijedna akcija, no dok država ne pooštri kaznenu politiku prema onima koji zagađuju okolinu, nema puno koristi. Nije se "švabo" kulturan rodio, kulturnim ga je načinila uređena država i kaznena politika iste.
Kome smeta visoke kazne za prljanja rijeka i bacanje smeća u prirodu. Zašto ne uvedete kazne preko 1000 KM za to.
Bravo bravo bravo. Uzeti pare od politicara dati ovoj djeci.
A vojska debila, antipatriota, mrzitelja zemlje... samo čeka da im vidi leđa da mogu nastavit bacat smeće okolo.
Bio sam više puta na ovakvim aktivnostima. Vremenom shvatiš da nikad nećeš moć nabrat koliko ova stoka može nabacat. Tužno.
Ovo sve dijaspora pobacala🤣
Da je kulture ne bi trebalo ni čistiti .
Papak je gori od atomske bombe
@gooUser1620195305: 'Papak je gori od atomske bombe' - citat legende Sarajeva, Davorina Popovica Pimpeka ;-)
Svaka cast! Stoka baca smece. Treba novcana kazna plus batina.
Nije problem očistiti, svaka čast. Problem je promijeniti svijest ljudi, nemoj hajvanu bacati po ulicama, rijekama, šumama smeće, nemoj hajvanu. Ali eto na hajr
Ovo je za svaku pohvalu! Nazalost, opet ce seljacine sve da isprljaju vrlo brzo... ne mozes idiote nauciti kulturi, a seljacine koje su sljegle ko zma otkud nikad nece nauciti zivjeti u gradu...nazalost
Svaka čast zeničanima....ovo je primjer koji može biti putokaz sličnim udruženjima...treba šro više ovakvih članaka...dosta više nakaradne politike, vakcinacije u kabinetu, Nikšićeve želje za preuzimanje odgovornosti....itd