Komentari (532)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Obiljezavanje turskog dana djeteta", razlog br. 73 zasto ste kvazi nacija i zasto vas niko nikad nece shvatati ozbiljno.
Koga briga sta misli pripadnik "nacije" sastavljene od Turaka, Bugara, Madjara, Bosnjaka, Vlaha i Boga pitaj koga jos.
Kralj Tvrtko sa sve ljiljanima se prevrce u grobu. Oprosti nam Tvrtko.
Tvrtko se ozenio u manastiru Milesevi i proglasio je sebe samog za Kralja Bosne i Srbije. Usput je poslao vojsku na Kosovo polje da brani hriscanstvo od islama. Rekao bih ipak da se prevrce u grobu zbog vas sto volite vise svog okupatora nego same sebe
STOKA OSTAJE STOKA!! NEMA SVOJU KULTURU, IZBRISALA SVO SVOJE POVIJESNO NASLJEDJE I PRIHVATILA SE TURSKO-ARAPSKOG PRIMITIVIZMA I NE ODUSTAJE OD TOGA. A KADA IDE IZ BOSNE, NE PADA JOJ NAPAMET TURSKA ILI NEKA DRUGA ISLAMISTICKA VUKOJEBINA, VEC PRAAVC EU I USA. I ONDA I TAMO MASU TURSKIM ZASTAVAMA... ZA NEPOVJEROVAT!
Mene zaista bude stid kad vidim ove čobanske njuške koje mašu turskim zastavama.
pardon 1878 e
Umjesto austrijskih i njemackih zastava koji su ih spasili 1978 e , oni masu zastavama onih koji su ih prodali!
I onda kazu sto ce vam hrv i srpske zastave?Svaki kuci ima tursku zastavu.pogledajte proslavu pobjede turske nad hrvatskom u travniku, ima na internetu.Sve gori i kaze lik koji snima "Ovako se ne slavi ni kad bosna pobjedi"!Al hajde, na 23% pa neka im!Vise nikakvih kritika kontra hrv i srpskih manifestacija u BiH!To su nasi narodi a da turke slavin-mogu ih samo na .u.ac ...
U BiH se slavi turski dan djeteta? Je li ovo neki vic? Kada se slabi BiH dan djeteta?
Nema sanse da bi moja djeca otisla na ovakav skup i mahala zastavicama a sve uvijeno i zavijeno a sve u politicke svrhe. Fuj
fuj kome trebaju turske budalaštine? Bakiru i mafiji da mogu vladati i silovati
Turke sam vazda smatrao okupatorima koji nas prodaše za šaku dukata. Hvala im na arhitekturi, izgradi infrastrukture i društva, pa i samom Islamu. Ali su pakaši i okupatori.
@Spliff.Master A ko ti je okupirao i pobio pola Bosne ?
Kakva infrastruktura i arhitektura!? Vise su Austrougari napravili i uradili za 30 god nego Turci za 300.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sa Tuskom smo proveli 400 godina, Austrijom oko 40, srbijom oko 75, sta je tu razlika? Turci i Austrijanci nas vole, postuju, uvazavaju, kao i mi njih iako su za nas i okupatori bili, ali proslost je bila i takva kakva ali danas u njima imamo prijatelje. Sa srbima nikad necemo biti, s njima ko provede i godinu, nece vise pozeljeti ni u ludilu!
Shvati da njima jako smetaju dobri odnosi Bosnjaka i Turaka, to je glavni uzrok srpsko-hrvatskog bjesnila. I zato zivjeli Bosnjaci i Turci!
@ProximaCentauri al što smeta njima to je poznato al što ovi iz sbb sdp i df na aparatima idu čim se Erdogan ili Turska spomene to ne kontam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Erdogan 512 komentara Turski dan djeteta 480 komentara Jasno je kao dan kako Turska Vlasima i madjarskim konjusarima (tzv.Hrvati) dize pritisak i vjerujem da veceras oka nece sklopiti.
Ubuduce ovakve manifestacije podici na visi nivo. Plac navedenih je muzika za moje usi.
A svi ste prebolesni sa ovim komentarima! Kakve veze ima osmansko carstvo i srednjovjekovna bosna sa danasnjim savremenim drzavama i narodima i dobrim odnosima. Pa francuska i njemacka su ratovale stoljecima pa sta sad imaju jako dobre odnose, zasto ne bi BiH imala sa Turskom i Austrijom, kao sto i ima, ako oni nas danas vole i jedni i drugi zasto mi me bismo njih, za razliku od “brace” slavena srba za koje ne mozemo reci nesto ni slicno!
i ja sam to spominjao u par navrata, stvarno ne shvatam. Vjerovatno ima veze sa kompleksima.. sad bih ja trebao da se ljutim na italiju zbog njihovog rimskog carstva i slicno
Debilcino, sasvim jedno su dobri odnosi, a ovo nipodastavanje samog sebe i ispiranja mozga i vlastitoj djeci je DNO DNA!!
zatucana gamad zadnje slike vidi se ko glasa za sda kriminalce ni pričati ne znaju a dižu turske zastave jel vas turska možda hrani u čemu vam je to turska cigancad pomogla otvorila koju fabrika odvela mlade tamo pa zaposlila. fuj narode fuj
Kad nas Srbija i Hrvatska mrze ima ko nas voli!
Ne pisajte uz vjetar vi srbadijo, mali ste ionako, turska vas pregazi za pola dana.....