Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o telad.
bez to Ko...
@elvir7 ko teladkad idu medju svoja goveda
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kad bi EU rekla ima mjesta i drzavljanstava za 3,5 miliona Bosanaca, u ovoj Bosni bi ostao samo upravi odbor i Top menadzment krim organizacije SDA ovo ostalo bi genetski zaobilazilo Bosnu naredni milenij
@FGRoDerim jesi to pozelenio.. prelazis polako u sda?
@FGRoDerim vidis, razlog sto smo mi na dnu svake ljestvice.. je bosnjina neorganizovanost.. i bosnjina impulsivnost.. sve sto zaradimo, potrosimo.. a najvise na uvozne proizvode.. a i sta ustedimo, potrosimo vani na ljetovanje.. nebitno jel to turska ili crna gora ili hrvatska.. zato smo mi na dnu.. jer nemamo cilja.. mi smo obicna konzumerska stoka
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
@thiYuppiie kad dodje kriza onda nek gledaju suvenire i sanja o boljim uvjetima zivljenja.Nadadaju se da ce slijedeca godina biti ista.Ovo sto se desava u svijetu zbog korone treba da nam bude upozorenje.Bolje zivjeti 10 godina u zdravlju i rahatluku, nego par godina u nekim nerealnim oblacima.I ono sto se nagomilalo, moze da nestane, dovede u neizvjesnost.Misliti od danas do sutra je pogresno!
"Odluka će u ovom obliku ostati na snazi do 15. jula 2020. godine kada će biti revidirana" naravno kad su zavrse izbori i ne bude potrebe.
bem ih glupa
Pitao ja njih u hotelu šta ako platim unaprijed a opet se zatvore granice, kažu možete doći bilo kad, uključujući i 2021. Korektno.
Sistemi samo povećavaju kontrolu nad vama. Sad još moraš i online aplicirati ako hoćeš da granicu pređeš.
Jutarnji list: U Hrvatskoj boravi 330,000 turista, 60% u odnosu na isti dan prošle godine. Neka pati, koga smeta.
eto rampe opet cim im izbori prodju...
Nikad Bosnjo da dodje do pameti,idite spasavajte one koji su vas htjeli istrijebiti
Dabogda se ne vratili... Fuj kakvi smo ljudi, fuj...
Stoka..
Sace izbori a poslje izbora opet rampa dole zivi bill Pa vidili 😥
Ovo je dobra vijest, mislio sam da ima vise budala...
Sve je to tranzit kroz Hrvatsku
U Crnoj Gori 47 novozaraženih, jedna osoba umrla
Hrvatska će zaradit 31211 km.