Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosto nevjerovatno da ima i ovakvih dirljivih prica osim onih silnih paljenja bibija, pucanja u nogice, pljackanja kladionica, etc..
Lijepa priča, zaista. Što ti je Bosanska duša, on bi se i poklona odrekao samo da udovolji drugome i uradi ispravnu stvar - a opet, poklon je poklon i u to se ne dira. Samo se pitam da li bi Francuske institucije bile spremne tako se odreći raznih umjetnina i vrijednih predmeta pokradenih, a ne poklonjenihh, kroz historiju, a na osnovu kojih danas privlače milione turista i zgrću desetine miliona eura.
Jedva te nađoh, članak vrijedan čitanja. Sad mogu mirno leći.
Kakvim divnim pričama i emocijama, koje pokreću sasvim obični ljudi dobre volje, obiluje ovaj naš svijet...
Moje je srce violina...što ga diraš ... kad ne znaš da sviraš....
....ima i ona......dotaknuću, pa kako mi bude........😉
:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)