Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europa je gledala kako nas ubijaju,, siliju, etnički čiste, vrše genocid, uništavaju civilizaciju i kulturu. Ne očekujte od smrdljive Europe ništa. Od Turske ne očekujte ništa. Molite Boga da se nekako dokopamo NATO-a i tako izbjegnemo buduće konflikte sa divljacima. Radite i uništite lopove u svom narodu.
Gledali su i gledali bi ponovo
@HakunaMatata nuje vise situacija kao 1992 . Nema više ni tzv JNA u Bosni . Skladišta oružja kod Bošnjaka su puna a Bosna perfektni teren za asimetrički sukob. Toga se Srbofili i Horvati najviše i boje .strah ih je odmazde u slučaju nekog sukoba. Treba se više držati UK jer UK nije u EU . A Britanci su deset puta napredniji i.kulturniji narod od bilo kojeg naroda u EU
BiH narod sam sebe uništava. Kad će shvatiti BiH narod da smo svi jedno? Vjeruj u što hoćeš ali ne zaboravi da smo isti svi. Svima su nam nametnuli religije, ali nas to nije biološki promijenilo. Shvatite da sami sebe uništavamo
Bravo gospodjo
HDZ i SNSD jesu obarali važne zakone u proteklim mjesecima to su ti evropski zakoni i to su obarali na Domu naroda i mi smo bili jasni, naglasio je Sattler. Zakon o sukobu interesa, javnim nabavkama, VSTV-u i da se nastavi borba protiv korupcije”, poruka je Sattlera političkim zvaničnicima na šta su se, kako je rekao, obavezali i na nedavnom sastanku u Briselu.
A da ovi nasi kazu kako ce se okrenuti Rusiji, pa da malo ubrzaju to clanstvo u EU bez uslova 😁
Bivša Juga da se ujedini i jebali bi EU za sva vremena,i da živimo normalno nebitno ko je koje vjere i nacije
Haha.. s vama više ni na kafu!
Koja evropa i ako udžemo šta će se promjeniti opet smo rupa sa ovom trojkom
Ne daju i gotovo.Cak niti u ovim okolnostima.Zapravo ovo je ponizenje.
Neka me neko prosvijetli kakve veze im ulazak u EU i Rusija????
Sretni su u EU jer neće muslimane. Islamofobija.
KAKO PUTIN I EKIPA SADA CRKAVAJU OD SMIJEHA
Nije đaba Velika Britanija izašla iz ovog nakaradnog sranja zvanog EU
Upravo tako, ruje zadovoljno trljaju ruke a dodick pravi rostilj veceras, krelci !!!!
More marš u pm.
Hsbsb
putuj evropo