Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ma govna,brate Srbo.Nije valjda da ne znas ... Srecom ima nas dovoljno koji smo nacisto sa njma, i uvjek u niskom startu...
Puki, brate poturceni (ili pokatoliceni), oni u Banja Luku nisu usli iz istog razloga zbog kojeg mi nismo usli u Sarajevo. Brat Cetnik je odgovorio Kojotu na njegovu glupost, ali tebe Kojotova glupost nije bas pogodila...
Četnik kako te nije sramota pisat gluposti, sad mi je žao što Ameri zastaviše 95 kad se digla cjelaBL nebi sad pisa budalaštine pozdrav svim normalnim ljudima bez razlike kojoj vjeri pripadaju.
...kojote,ko će koga poklati štene jedno maleno, vidjeti ćemo...A i moram ti reći kada te čujem kako prijetiš,jedva čekam ! Vjeruj ,sada bih odmah ako ikako može,da nešto prikoljem...Ali valja se još malo strpiti...Jebigaa.
... nema sta,morati cemo zavrsiti posao.Jebi ga balije, stalno tražite ,,guzici čepa,,! A onda plačete svijetu.I osnivate KUD ,,Majke srebrenicanke,, i slicne ,da pjevaju stranim državnicima kada nalete u ovu gaduru od države...o navodnih ,,dvanaest genocida,,...Toliko sertete o tome , da ustvari mi vas trebamo zvati ,,genocidlije....Jos malo koliko vidim, uskoro ce u ovoj kafani potpuno nestati svjetla, a onda ima da vas Cedo lijepo obrije i završi započeto...I da lijepo ponovo budete Srbi ,kao sto je i red...Evo mene svuda oko vas...!
Hehe, jako ste slozni. Mnogo ste jaki. Ne sjecas se vjerovatno \"autonomasa\" i Fikreta Abdica Babe. Koliko mene sjecanje sluzi vi ste i bracu muslimane ubijali. Nasli ste na pogresnom mjestu gradit islamsku drzavu. Bosna je oduvijek bila srpska i tako ce i ostat dok je nas Srba pravoslavaca, katolika i muslimana.
serem se ja tebi na tvoju genocidnu tvorevinu punu kostiju i krvi natopljenu koju ste vi napravili 92-95. samo si zaboravio da nas niste unistili i da vise nece nikada biti kao sto je bilo 92ge i da nas narod vise nikada - NECE dozvoliti da bude goloruk u nekoj srboslaviji i trujoj srpskoj tvorevini. Uostalom samo hocu da ti kazem DA Bosnjaka ima vis enego sto nas je bilo prije rata i DA SMO ZEDNOI osvete KRVAVAE, jer to nam je obaveza BOZIJA prema onima koje ste poklali a poklacemo i mi vas. PRENESI TO SVOJOJ DECIC U rs... neka znaju na buducnost sto ih ceka koju su ima roditelji sagradili i obezbjedili krvlju neduznih civila. NASE VRIJEME I CAS CE DA DODJE!!!!! ne zurimo nikuda ali sigrano znamo sta cekamo!!!
ja sam Srbin iz BiH, tacnije RS, zivim u Srbiji trenutno i reci cu vam da ovdje imam bolji status nego u svojoj rodjenoj zemlji. Zato se serem na vasu pricu o Bosni i Hercegovini.. nismo mi dzaba ratovali da bi nas vi opet jebali u mozak. Ne znam kako se samo niste opametili posle golgote 92 - 95.. opet trazite belaja.
Srpski dobro pricas, pa mozda i jesi, ali si se poturcila ili pokatolicila, pa mislis da nisi.
Ma oni se samo utrpavaju Srbiji. Ako ste gledali nedavno obračanje Dodika skupu u Beogradu vidjeli ste koliko su mu zviždali i uzvikivali pogrdna imena.Pa sad i zabrana da autobusi RS uzimaju putnike u Srbiji,sve im je to dokaz da se okrenu svojoj državi . Vila Bosanka sam naziv govori čija je.Ovi bosansk srbi isto kao da su se izgubili u vremenu i sanjaju naglas. Molimo boga da se što prije probude i priznaju šta su uradili u ovom proteklom ratu .Ja da sam srpkinja bilo bi me stid hodati ovim svjetom .
A jesu li onda i sandzaklije Srbi? U Srbiji su...
Vidi glupana....pa samo ako se zalazem za JEDINSTVENU BIH ne mora znaci da sam musliman. Za tvoju informaciju, Bosanci i Hercegovci nisu samo muslimani. Srbija= Srbi Hrvatska=Hrvati Bosna i Hercegovina= Bosanici i Hercegovci
Pa kako jedes sendvic? Zar ne postis?
Hehe....vi stvarno niste noramlni. Cuj Beograd glavni grad. Zamalo se ne udavi sendvicem koliko si me sada nasmijao. Mogu samo zamisliti koliko vam je krivo sto vam Beograd nije glavni grad, ili sto Kosovo vise nije vase a naj vise cinjenica da ce RS NIKADA nece biti drzava. Vi ste BOOOOOSAAAANCI i HERCEGOOOVCI.
Vi balije bas imate komplekse od Srba. Mi Srbi iz RS nemamo potrebe da otvaramo ambasade u svom glavnom gradu Beogradu..