Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijenite i privedite SDA-ovku Azru Muzur! Ured za borbu protiv korupcije, policija i tužilaštvo imaju potpuno jasnu situaciju. Korupcija, klijentelizam i nepotizam su obilježja lopovske SDA.
SDA - sestric,dajdic,amidzic
Sad ce poslije ove zene normalno iz prakse od tetke sinovi da se zaposle i onda ce malo voda da poskupi jer je neodrziva firma i tako to dok se i voda ne privatizuje
Baš prezimena kao da su skinuta sa predizborne liste od ovih stranaka
Molimo tužilaštvo i sudda urade svoj posao i strpaju ovu Azru Muzur u zatvor!!! Zbog ovakvih usmrđelih gov.a.n.a nam pola stanovništva iseli iz zemlje!
Nokian808 je SBB bot
ista stvar je u Tuzli u JP BH Pošte, raspisan konkurs za prijem na neodređeno, taman kada su SBB-ovi podobnici ispunili uslov da mogu aplicirati, pa se tako zaposlilo za stalno ili se očekuje zaposlenje za stalno 10-ak članova navedene stranke, među kojima i suprug vijećnice Sabihe Mujačić -Nermin, potrčko tokom predizbornih kampanja Almir Brkić i mnogi drugi
Nažalost, ovi iz vladajućih struktura - hobotnica SDA je pustila i zalijepila pipke na sve strane, tako da naša djeca (nas koji nismo u SDA) ne mogu doći ni u kakvu kominaciju za dobivanje posla u javnim preduzećima ili ustanovama. Neko je dobro skont'o - sve sami UHLJEBI !
Ponistit konkurs i poslati Konakovica da bude u komisiji za primanje radnika.
Ista stvar je i na KCUS bolnice . G. Sebija dala otkaz svim radnicima zaposlenim preko stele, a u drugom konkursu opet isti radnici primljeni. Fazon je u tome sto korumpirani misevi sjede na pozicijama za primanje na radna mjesta.
gdje ja mogu vidjeti rezultate tog testa? zar nije sve transparentno 😂
Kuja sda-ovska.. I to posti i Bogu se moli..
ViK novi GRAS, iako platite racun isti dan kada ga primite, na iducem racunu imaju obracunate zatezne kamate. Da ne pricamo kako su racuni iz mjeseca u mjesec veci i veci.
Gdje su ostale pozicije?
Neki dan placam racun u vodovodu,salterusa se potpisuje i pise hemijskom olovkom sa amblemom SDA.Mora da im ujutru na postrojavanju pustaju onu:SDA demokratija,SDA narod nazna xD
Sad će uz pomoć patrijota Komšića i Fahra ovo sve biti verifikovano, kada pomognu SDA da preuzme Kanton. Eto to je ta čuvena borba za BiH i patrijotski blok koji će se "boriti protiv Dodika"...
Stranka Dobrih Ahbaba (SDA)