Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mozda nesto korisno konacno nauce, ipak su Turci poslije Rimljana pioniri kada je rijec o vodosnabdijevanju i kanalizaciji.
Možeš ti donirati pumpe, vodomjere, opremu, novac... ali ne možeš donirati SPOSOBNE ljude na pravim mjestima. NEODGOVORNE, stranački podobne budale sve upropaštavaju, i za godinu NIŠTA. Svjet je u poratnu Bosnu uložio teške milijarde, a malo je uspjelo, jer je potpuno zanemaren najvažniji LJUDSKI faktor. Motivirani, odgovorni, sposobni, pošteni, to se u Bosni proganja... stranački gubari i korupcija sve pojede.
i opet ce kaze 80% ljudi glasat za SDA pa treba urin da piju bolje i ne zasluzuju
Kakva strucna saradnja dva vodovoda. Saradnja znaci zajednicki sporazum o ulaganju i struci za obostranu korist. A ovdje jedni daju a drugi primaju ili uzimaju. I sad jos trebaju ovoliki nacelnici, predsjednici i dierektor u koga su primanja veca nego u direktora Istambulskog vodovoda, da izvode ceremonije ovakve.
Samo donacije pa jel vas stid vise bagro nesposobna sto vas placamo ...
@ACH Doji ga mamlaze
I mi razumijemo da su u ViK-u najveci lopovi
Evo Nazire, sprchim ti komplet familiju: https://www.fokus.ba/vijesti/bih/dzevad-koldzo-otvorenim-pismom-odgovorio-direktoru-vodovoda/807282/
ja srece u p...u materinu a redukcije se nastavljaju nespisobni lopovi...
Sad će ViK izvorsku vodu izvoziti u Tursku
pozivam Tuzilastvo KS da ispita ko daje saglasnosti Tibri Butmiru i ostalim investitorima koji prikljuce jos par hiljada dusa na vec postojecu vodovodnu mrezu u Sarajevu? ako nista da investitore zastitimo da ih ne varaju jer im prodaju proizvod "vodu" koje nema i puna je bakterija.
tek sad vode nece biti ni po danu
ma boli me qurac za memorandume stoko balijska SDA ovska hocu vodu po noci koju uredno placam bez bakterija!
Dobijas bakterije besplatno i jos se zalis
@ACH Je li ti to imas vode po noci, hajde reci? Ako imas, onda ti nisi iz Sarajeva.
@MetrpolaHAHAHA Nije to kasaba već ti izgleda vjetar puše iz pravca poljskog wc-a. Idi zaspi malo krečom ubij taj smrad, a ako i dalje bude isto probaj da se istuširaš
Nego šta. Kolko ste samo pokrali iz Bosne za petsto godina kolonizacije treba da vam tražimo reparacije!!
Neka neka nek vracaju malo po malo ukradeno... steta sto nikad ljudske zrtve poginule za njih necemo moci vratiti... i neka vrate kosti Husein Kapetana, arhivu i blago srednjovjekovne Bosne koji i dan danas lezi u njihovim carskim riznicama!
Hahahahha ;) Smiješni Efendić i njegov šef Ćesir u akciji zvanoj "Nećeš nam se Konakovću petljati u cijevi" ;) hahahahah... SDA je dozivjela novi nivo unutarstranackog lopovluka i primitivizma‼️ Sve to, naravno, svi mi finansiramo‼️‼️‼️
Vazno je da se razumijemo...