Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš yebbem vam svima mater , počevši s Kiflom. Imate na internetu ... prošle godine od građana KSarajevo VIK je naplatio 40 miliona maraka , pola , oko 20 miliona je otišlo na plate ... đe još 20 kad znamo da marke nisu potrošili na infrastrukturu
@malkoImx pa i jesi za ismijavanje
@malkoImx Brate , ti nisi samo Bošnjak , ti si Glupi Bošnjak i zato ti se smiju , što si glup a ne što si Bošnjak
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Smatram da je najbolje posegnti za rjesenjima koja su vec provjerena pa treba zatraziti od IZ da okupi efendije i pocnu doviti da dodje voda. Ako se prije 300 godina mogla voda dobiti dovama na ajvatovici moze i danas u sarajevu. Taman ceka ceric i kavazovic pokazu sta znaju. Mogao bi im u pomoc priteci i onaj mladi ucac kurana sto ga je na pamet naucio. Ako njih trojica ne mogu vodu dovesti onda niko ne moze.
@posteniBosnjanin Ma cinimise dovoljno je sto su tebi slicni slomili kicmu bosni i hercegovini.
@posteniBosnjanin E čuj vrijeđa? Šta ti vidiš ovdje kao uvredu? A kad vi vjernici za ateiste kažete kako su nemoralni prljavi nevjernici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliki amateri sjede na najodgovornijim funkcijama dokazuje i ovo saopštenje. Nisu se još ni sastali a već u zadnjoj rečenici jednostrano proglašavaju "dogovor".
Ovo Konakovicevo maslo, kaze nece srpsku vodu.....
Japanci su jos u ratu izmislili male kanistere od 20 l
kanister ko sibica a 20 litara ha ha
Kad se zna da domaćinstvo potroši 15-17 m3 mjesečno, značajno je da se preko Tilave namiri 3.500 domaćinstava mjesečno. To je jedno veliko naselje. S druge strane VIK ne smije upuštati kanalizacione vode bez naknade.
Sva logika pada u vodu 😶 Ako zavrnu vodu u 11h prosjecno kucanstvo ce prethodno napuniti sve flase, serpe a najvjerovatnije i kade ... te kasnije / sutra prije 11h 100% zamjeniti novom... Po kojoj logici JKPVIK stedi vodu u perodu od 11-06 ( peretpostavimo da razlog nije struja- ili ustrda na pumpama koje se slomise nocu) Imal ko pametan da odgovori ?
Baš me čudi da svemogući, sveprisutni, nizašta nadležni, Konakovič Difovac Elmedin, dosad nije lijevom rukom riješio ovaj problem!
Ko se jednom napijeee vode sa Baš čaršijeeeee.......pit će vodu sa Tilaveeee 🎶♩🎵♩🎶🎵♩🎶😂
Ma samo veca politika u pitanju... vode ima... sve se moze rijesiti... ali nije to nekom u cilju...
@smiling sve se vrti oko para
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ni Burhan Saban da zapjeva nista..
Burhan Šaran 😂
Neki dan je klix pisao kako su predstavnici vodovoda Istanbula sklopili ugovor sa ovim beterima iz VIK-a ..sad ce zayebati i jadne Turke baksuzi pa ce i tamo redukcije..
A sta rjesava problem,jos 1000 vrhunskog sda kadra???
Ko koga ovde handri? Ako je prosle godine vik zajedno s vodovodom iz IS radio na ciscenju i rekonstrukciji vodovoda znaci da je postojao plan prikljucka s te strane. Potrosene su pare na to sigurno. Otkud sad odjednom da se to obustavi.
ukinuti ViK, proglasiti stečaj i formirati novo preduzeće koje će poslovati na ekonomskom osnovama. primjer ViK Ljubljene, firma koja ostvaruje profit distribucijom i upravljanjem javnim dobrom, koga zanima neka pogleda http://www.vo-ka.si/o-druzbi/poslovanje tako se pravi domovina, ali oni su sretni u Slo jer nemaju SDA govana
Nakon što su našli fekalije u vodovodu šta bi na ovo rekao prof. dr. Kuduzović? Rekao bi - Sada su se izetbegovići i bukvalno p.o.k.e.nj.a.l.i po nama. Joj Kuda i Peza su meni legende.
potrošnja se mjeri po članovima domacinstva svugdje u svijetu. otprilike se zna koliko je potrebno za četvoročlano domacinstvo. a kod kod nas imamo vile s bazenima, pa autopraonice sa duplim cijevima, pa peremo cilime, zaljevano bašte...