Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ček ba, pa ko je kriv što vodovodni sistem nije održavan i popravljan??
Ne pada mi na pamet da vam platim racun za vodu. A oni koji brane vodovod da Bog da im cjeli zivot izvor vode bile vlazne maramice!
Na kraju krajeva cak ni to nije bitno. Vode nema, nema ni para. Usluge nema, nema ni para. Ovce placajte im i dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
vodovodna mafija,poklat sve
A imaš li osnova da neplatiš potrošeno?????
stedi VIK struju i gasi pumpe, notorna je laz da je na izvoristu slab dotok vode, ovakva situacija nikad nije bila.Nadam se da ce SIPA i tuzilastvo sto prije uletiti u VIK
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
djelatnicima i rukovoditeljima ViKa Kanntona Grada & comp: dabogda kući vodu pjehe kanisterima donosili
mislim da cu prikljuciti malo kompresor da vam vratim zrak koji ste poslali :)
Ima osnova da vas podavimo kao kokosi jer i vi nas davite cijeli zivot!
uh kako sam ljuta. sory zbog vise komentara
i jos jednom pitam ko ce platiti vodu koju pustimo bar 1 sat da tece
ko ce platiti vodu ,koju kada vi pustite moramo otvoriti cesmu da tece minimalno 1 sat ,jer toboze je mutna i nevalja se piti stoji u cijevima,pa koja ste bagra..vama trema PR koji zna pricati,a ne evo koja su doba jos nemam vode 19:00...i jos mi kaze operater greskom su zavrnuli...pa dodje mi da vas dovedem da mi cistite kucu pred Bajram
koji su majmuni ovi iz Vodovoda..govna nepismena
mamicu vam hebem
kada bi popravili ove ventile po sa i isključili nelegalne priljučke mislim da bi mogli i fabriku vode usput podmirit
jednostavno ne treba placati racune i to je to, ko im jb mater sta ti mogu,,,, uvest redukciju vode??cekaj pa to vec rade
A cekajte ko je onda odgovoran za vodovod i kanalizaciju ? hahahhaha joj svasta.. hahahha
I jos da kazem za ove depresivce koji sami sebe i svoju mamu mrze sto ih nije rodila u Americi i sto p...ku vide samo preko malih ekrana a o higijeni govore na ovu temu. Pa vi ste jadnici koji morate slovo mrznje i pezira da ubacite u svaku temu ne bi li ona bila i dalje aktuelna, jer je ona samo u vasem mozgu jos aktuelna a svijet ode dalje a vi truhnite sami u svojoj depresiji. Bolje vam je malo vjerskih knjiga uzmite čitajte bilo koje vjere bolje vam je.
a vidim tebi sve ko po loju ?
A osnove za umanjenje računa jedino lezi u nemogucnosti koristenja vode u satima kad je jeftinija struja i za taj dio bi trebali da imaju smisla. Najvise je ovdje profitirala Elektroprivreda. Ali mi da smo kakav normalan svijet, digli bi se svi zajedno i peticijom-zajedničkom tuzbom bi rijesili ovo pitanje...ovako mozemo samo po forumima pisati kojekave referate.
OK, slažem se, utrošeno treba platiti, nema osnova. Ali zato ViK treba plaćati penale građanima i institucijama za neredovno i nekvalitetno snabdijevanje. Dokle više samo po leđima građana? Evo prijedloga za penale građanima: 5 KM po mjernom mjestu za neredovno i neuredno snabdijevanje vodom ako u toku dana vode nema više od 4 sata, 3 KM ako vode nema u toku dana do 4 sata. Vrijeme prijavljuju građani, nije na ViK-u da se o tome izjašnjava. Plativo do 5 u narednom mjesecu, u novcu na račun građana, nema prebijanja s računima za vodu. Garant za ovo treba biti Kanton, najveći krivac što vode nemamo.
I ovaj trenutni fašista je pokazao poštenje nesvjesno...Kurban velikim slovom...tako treba, polahko nadoci ces i ti aBd.
LJUDI NEMOJTE VISE BOLI ME STOMAK OD SMJEHA