Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tv pjong jang na aparatima...
gospodin tramp je postovalac srba i srbske tradicije....naprimjer pozvao je i srbskog princa i princezu kao i njihovu porodicu koja je inace jako dobro poznata u americi...predsjednica republike srpske vredno radi na lobiranju za srbske ineterese i republiku srpsku...a i dacic je imao jako vazne sastanke.....samo napred srbi...dolazi nase vreme...
@Juzer ....vidim...izjedose bosnje svoja muda od muke...obozavam ovakve teme....aaahihihihiihhihihiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Zašto ova konobarica sjedi !? - upita Trump....
Željka kad te vidim smuci mi se jesil se ženo ikad pogledala u ogledalo pa malo djecu tamo samo može da strasis 🤣🌶
Zeljkina sestra se udala za nekog lika iz Azije u Washingtonu. Zbog sestre ide u DC... naravno drzava placa. Dijaspora koja vjeruje u RS ima svega 3 ljudi...
ljepotica iz svijeta simpanza
objavila CIA, potjernica slijedi za ovim krimosima. Koga su slikovali, nebio mu u kozi
A, Ronhil? Nije mog'o proci. ovde stemamo Marlb
Blago vama kad nemate većih problema..
Evo gledam, Zeljka i ova Donaldova kcer ko bliznkinje, jedva sam skontao koja je koja.
Zeljka najruznija od svih zena koliko sam mogao primjetiti, prava djikanka. Doduse, mogla je bi i Majkicka, koji bi to tek cirkus bio.
hahahahhaa lik prica o jednakosti svih ljudi i smisljeno pustili u kadar bijelce, crnce, zeljka (trandža) itd.... :))))))
Kramp piša po Srbima, produžuje Duduku crnu listu, potvrđuje priznanje Kosova ali Servi, tzrsko-vlaški isprdci i dalje svršavaju na njega. VolU kad ih prca :)
Hahahahahaha....hahahahahhahaa.......hahahahahahaha.........
E baš je vijest to što je ona onako ružna slučajno upala u kadar ... To mora da se s kamerom zayebav'o onaj Trumpov malih drkađija , Bayron, ili kako se već zove ...!!!
Molitveni dorucak da ukinu sankcije Dodiku. Ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha itd
Jadi jadni nema vam narod za HLEBA a vi trosite hiljade zbog cega?? Da taj isti narod bez HLEBA uvjeri te kako ce sve biti sjajno, podizete mrznju i gnjev i onda GA pustite da nastavi sa gladovanjem u tom svmo jadu bijedi gnjevu i mrznji... kako godine prolaze shvatam sve bolje i bolje koliko je narod BALKANA zaista NE PISMEN!
Hahahahah cim se oni hvale, sto su je uhvatili slucajno u ne znam kojoj sekundi snimka.