Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema korone, 'ta će korona, tO jE sVe IzMiŠljEnO...
@umaram_mozak dok nije počela korona nisam ni znao da postoji tako visok postotak kompletnih budaletina.
@umaram_mozak ovaj primitivac je zarazio boga pitaj koliko ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Koji nečovjek moraš biti da vijest da je neki tvoj sugrađanin bolestan i hospitaliziran praviš političku priču za ili protiv strande kojoj pripada. Je li vas stid imalo?
Zaboravio sam da se u avazu hvalio da je karao neke djevojke na pijaci. Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vazda bilo i ostaće
@Vegass Ovaj komunjaroSjek2020 je bolestan čovjek. Žalim ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo neki novi tip predizbornog marketinga, sve u skladu sa posljednjim dešavanjima i Koronom! Mogli bi svi političari biti zaraženi, koji bude najviše ugrožen, dobit će najviše glasova!
Sve ce to njemu bit placeno ugovorom o djelu sresio je to tajo sa difa
Dajte malo bosnjama teorija o 5G,reptilima,iluminatima..A najludja ili najgluplja teorija koju sam cuo maloprije je da reptili lete iznad nas hahahah eto cime se ljudi bave...Nadam se da ce YT ugasiti kanele o teorijama zavjera,a rekli su da ce uskoro.
nek ostane tamo uskoro dolazi KOVID TVENTI!
Ovo onaj što je žego na pijaci?
Sta ga briga,pored plate i pausala ima i ugovor o djelu. Djelima ih Harkane
Dzaba se brinu, nece ni korona svasta🤣
Tarik Stambolic kafanski pjevac-NIP ga postavio u firmu Butmir da kontrolira poslovanje i prima platu 1700 km.Olos.I Tarik i NIP
e cuj hadzija Memic nacalnik hahahah. sta sve necu procitati
Laze Tarik Stambolic da jebio uitolaciji.Sedmicu dana je bolestan hodao okolo i pjevao po kafanama.Pogledajte mu fb.Pjevao na Ilidzi u kafani i grlio se sa gostima.Lazov
PjevaoTatok Stambolic u Previla Restaurant&Hotel
zašto bi vijest o zaraženom vijećniku bila važnija od drugih zaraženih, gdje su vijesti o njima, ovako - ponaosob, ko želi javno
lik je 6 dana bio los dok mu nisu uradili pcr test. sad je dobio voltaren i infuziju i eno ga dozvao se.. bolje mu je. info iz prve ruke, tako da.. brz oporavak. bice bolje.
hocu i ja prc test
Čekamo Prof. dr. Senaid Memić i on je sadio voćke po PD Butmir
prof. dr.dr primarius Senaid Memic
Pusti ti druge, što se ti nisi pridržavao pravila vječniče
Diplomirao u Travniku.Ne treba dalje pisati.A cekaj zaposlio ga onaj propali student elektrotehnike,sa kupljenom dilopmom na DIF-u, sto je rekao da ce zaposljavati samo obrazovane i skolovane.
@Rusmo1 Na Kobiljaci :) tamo je pravo iz Travnika.
@Rusmo1 koja je razlika izmedju tog i drzavnog