Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa objavite slobodno i slike kako izgleda ta površina sa koje je sasječena šuma, da čitaoci jasno mogu vidjeti o čemu se radi. Nevjerovatno je šta nam rade od ono zemlje što je ostalo.
Čovjek posjece 3metra drva da mu se djeca ne smrznu ekspresno dobije 6 mjeseci zatvora
Tvoja je stranka na vlasti, riješite to 😂
Koji nacelnik i k.rac on odrastao,skolovo se i dan danas zivi od balvanologije a i mentalni sklop mu je takav sta ce on poduzet pored kuce mu izvoze balvane ne vidi on ta sda-uzp tako ti je to...
Ekocid u reziji Sefika Dzaferovica
Mojne vi o šumama, pa vasa Vlada Federacije U tajnosti usvojena odluku o raspolaganju šumama: Vlada FBiH omogućava krčenje državnih šuma, sve urađeno da se pokrije britanska firma Adriatic Metals koja će u Varešu eksploatisati olovo i cink!
Od ovih iz NS mi se želudac pomjeri...
niko ne radi svoj posao, nemas ti kome prijaviti. eko policija ne postoji.
Njihova stranka
Bravo Kengure ✌🏻
Do jucer okorjeli socijaldemoktata, mrtvi komunjara i sdpovac, koji otkako mu je strana/ili stranke u opoziciji, samo sere na zvalje na sve strane seruci po aktuelnoj lokalnoj vlasti, nacelniku i vijecnicima koji nisu iz njegove stranke. Kreten koji je svugdje guzicom vrata zatvorio….bolje mu je da zacepi smrdulju pod nosom dok se nije pocelo njemu kopat po historiji.
Uvijek neki vijećnik iz Naše stranke nešto tvrdi
zar ovi postoje van Sarajeva !
Dobro jutro za NS. Šume više nemamo a oni se tek sad sjetili da reaguju