Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe, seoska kabadahija sa kupljenim diplomama u problemima, hahha, ima Boga, al ni ovi sto treba da ga zamjene nisu nista bolji.
Kad cujem za ove politicare iz BOnovica nemam napretka 7 dana. Samo sa sjetim one sto se uvlacila sa izjavama da je sunce svanulo kad je Mevla rodila Kukica. Mati mila. Gore od one sto je rekla da je njen Bog Dodik.
Obogatise se pojedinci prodajom drugim partijama. Sve preko grbace naroda.
A sada malo istine, iako ne mislim dobro o njima. Gutic je postao nacelnik iskljucivo pomocu glasova SDa, jer je obecao bio da ce SD dobiti mjesto predsjednika OV. Nakon brojanja glasova i cinjenice da je PDA osvojio vise vijecnika, SDA kupuje Roberta, koji je imao mizeran broj glasova kao manjina, a nije manjina, za predsjednika, i kupuje SBBovu vijecnicu i sa tim potezom tjera SDovog vijecnika da napusti SD i djeluje dalje kao samostalni. A sto svi kradu, to ni u filmovima nema.
Pokradose Banovice i rudnik.
Ma ne bi Kuko ni pokrenuo smjenu da nisu njegovi iz SDA digli ruke od njega... Smisljaj na vrijeme novu priču glupim glasačima kako da ih okreneš Kuki ponovo...
Ko drži rudnik taj je i načelnik, SDA izgubila rudnik samim tim ide opoziv načelnika, iako su ista bagra.
Okršaj starih stranačkih kolega...
PAS KOJI ZALAJE NA SVOGA GOSPODARA NIKAD DOBRO NE ZAVRŠI... PA KUKIĆ TE NAPRAVIO OD PALJENE ŽICE, ŠTA SE DZABA OPIREŠ..
Obojica ste vi isti, samo je sreća sto niste vise u istom timu, pa se međusobno krhate
Zamisli kako su los politicar kad te stranacke SDA kolege ne podrzavaju.. hahahha
Oj jest mi žao što se Bego i Kuko posvađaše, suza suzu goni. Kakva je to ekipa svojevremeno bila dok su bili obojica u SDA. Kako se složno se kralo, a Banoviće su imali nadimak "Zelena Sjeverna Koreja" jer stranke opozicije praktički nisu ni postojale!
Pa ko da sad postoji opozicija!? Obojica bivsi SDA igraci. Ili je opozicija kad izgubis utjecaj u stranci i promijenis politicki dres i sad si kao revolucionar.