Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogled na "vijecnike" SDA dovoljno govori o intelektualnom dometu obicnog kamena. I zasto CIK ne zabrani prelaz iz stranke u stranku nakon izbora uz mogucnost da imaju i mandat. Ako hoce da predje u stranku bujrum ali glasovi se oduzimaju jer ih je dobio kroz stranku ciji je kandidat. Ovako nikada nece biti normalne drzave i izbora.
@podstanarxxl CIK CIK pogodi
@UdaracObjektivnosti SDA imala apsolutnu vlast u Kalesiji, TK i vecini opcina TK koje je sve razorila, unistila privredu, ekonomiju, zatvorili sve sto je radilo, ostavili bez posla desetine hiljada ljudi, privatisvajali drzavnu imovinu,rasprodavali, imali milione donacija,kredita,fondova i nista uradili nisu, najveci domet im je farbanje opcine u zeleno. Dzafica su pokusali unistiti, oduzeti mu firme ali covjek ih je pobijedio. Sta ce mu napakovati? Silovanje,ubistvo ko zna?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo je i da četiri od ovih šest vijećnika: Fadil Alić, Mujo Mujkić, Damir Husić i Nihad Hamzić, nisu u Vijeće ušli kao članovi SDA, već su bili na listama drugih stranka, da bi kasnije pristupili u SDA.  Fadil Alić bio je nosilac Nezavisne liste – Sead Džafić, a Mujkić, Husić i Hamzić su bili na listi GDS-a. Na početku mandata bili su dio većine, ali kasnije, kada nisu ispunjena neka njihova očekivanja, prešli su u SDA.
Cudno da Klix krije cijelu istinu
@Analiticar1992 dogovoreno ranije, da se obmanu glasaci..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je patetično, a i licemjerno.
Ebo Dzafica ,jes lazov i znamo kako je uz rato radio....ali zar ima neko gori od ove bagre iz SDA
sve ti je jasno
Derventa i Kalesija srcu mome najmilija, veli N. Postar
smjesni ste
da trebali bi skolu zavrsiti, sto jest jest
Idemo redom ... Prvo Alijina obecanja pa Bakirova!!!Pa to ne moze stati da napisem 10 komentara ha
Kakva smijurija od bh drustva
Da ezdea iapuni 25% obecanja, mi bi boli Svicarska
Svakim danom sve više padaju sa ovim postupcima.
Od predizbornih obecanja, SDA ispuni samo ona data Arapima i Turcima.."cim zasjednemo dobicete!" Pljucc
Malo večernje škole i neškodi
Koje sirovine..tonemo sve dublje,al zeleni ce da nas zagrnu
Vjerovatno mnogima i treba školski ruksak (i to ne samo u Kalesiji)