Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super !!! i jos jednom hvala Austriji na pomoci oko obnove ...
Meni je uvijek super vidjeti da se obnavljaju ovi ,u ratu uništeni simboli gradova.Vijećnica,stadion Grbavica,Stari Most ...Nemamo mi neke velike koristi od toga,ali ne treba ni da izgledamo kao da je rat tek završen, a ne prije 24 godine.
Mene cudi kako na godisnjicu nisu pozvali cetnicku quravu cecu da im peva
Jer je sve ovdje iz inata zato ćemo i nestat
@Rabbit da u BiH ljudi zive iz inata, iz nekog.prkosa, ljubomore hahaha Koji sou u p.m Cuj iz inata... previse ste sami sebi interesantni, boli nekog ona stvar za BiH, jos manje za vijecnicu...
Paša Babić se interesuje oćel biti kakve restitucije, pita nako
Kako će sada još jače i lepše da gori sa novim osvetlenjem 🔥🔥
Nije ovo nista,da samo vidite kako je profesionalno i umjetnicki osvijetljena Banjalucka pijaca,uhh,sav se najezim.
Ponosan sam što sam sarajlijica..tako mi Allaha
Jeb'le vas ''inadžije'' a vi njih. Usput: Kako g-din B. Izetbegović zagovara ''istinsku'' probosansku politiku i otvaranje stranke SDA i za Srbe, Hrvate i Ostale, po toj logici možemo očekivati da pored postoječeg potpredsjednika stranke ( Safet Softić ) koji je imam/hodža, potpredsjednici SDA mogu biti isto tako i pravoslavni ili katolički sveštenik.
Bilo gdje da krenem, o tebi sanjam. PUTEVI ME SVI TEBI VODE! Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja - Sarajevo ljubavi moja.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
makar srbima ne bilo po volji