Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će slučaj dobiti sudski epilog. Zašto zakon ne važi za SDA? I ko suoni da ga krše?
Ima li tko da poceslja ovu novinarsku predsjednicu?Zena neuredna i bez frizure a pravi se vazna, na nemoguc nacin! Dobro ako je prepotentna, to je njezin problem ali sto predstavlja bh tisak u svijetu na neadekvatan nacin! Brzo joj pomoci da promijeni izgled i ako moze ponasanje jer joj se na zapadu smiju iza ledja!
H.Ć. je nominalno direktor a vlasnika je više.Firma se zove Bosna - ‎(C2H3Cl), preporučujem da se u sudskom registru pogleda registar vlasnika i suvlasnika to bi bilo jako ''bučno''. Ne samo to nego istražiti kako je firma nastala u najkrvavijem periodu rata dok smo '' lili svoju krv'' i branili goli život oni su u mrak svoga kružoka osmišljavali privatizacije i poslijeratni razvoj. PS nastavak slijedi.
Osililo se to, kad para udari u glavu fukaru, to nema vise samokontrole .