Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi inače znaju sve kad izađu iz škole.O tome kako funkcionira kosmos,o posjetama vanzemljaca i ko je ubio Kenedija ☺
Za Kenedija jos vode polemike, ali ovo ostalo su apsolvirali.
pa šta je ekipa, Bošnjak koji živi u RS-u neka se prilagodi, šta bi vi da upravljate tamo a manjina ste. dali vam je poznata priča bagro, sad fino djeca neka uče Srpski jezik i sve ostalo, ukinuti sve "dvije škole pod jednim krovom" i neka djeca uče šta se uči tamo u RS-u. kad shvatite sve o čemu pričam onda udarite mi koji minus jer govorim činjenice, nikad građansko jer ni vi nemožete Srpsko ni Hrvatsko a ni mi takođe Bosansko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako onda u knjižice upisujete predmet bosanski jezik? Jezik bošnjačkog naroda, jel tako? Tako vam je po ustavu entiteta pi si, gdje stoji jezik srpskog, jezik hrvatskog i jezik bošnjačkog naroda! A zašto onda u knjižice ne upisujete "jezik srpskog naroda" već upisujete predmet "srpski jezik" , pi.da vam materina genocidna, fashistichka!
Ovo je direktno kršenje Dejtona, i ovdje se treba uključiti OHR jer je ovo atak na tekovine EU SAD pa i Rusije.
Na čistom Bosanskom jeziku ..'' sve po spisku fašistima u rs.''
VI STE BOSNJAKE I OVU DRZAVU POVRIJEDILI JOS PIETKOM 1992 KAD STE UZ POMOC BG I RUSA KRENULI U AGRESIJU NA OVU ZEMLJU TAKO DA SE NISTA DRUGO NI DRUGACIJE NI SAD NIJE MOGLO OCEKIVATI.I OVO JE JEDAN OD SISTEMSKIH NACINA PROGONA BOSNJAKA SA VASE VENOCIDOM OKUPIRANE TERITORIJE
--- Podsjećamo, Klub Bošnjaka u Vijeću naroda Republike Srpske (RS) stavio je veto na Zakon o srednjem obrazovanju i vaspitanju u tom bh. entitetu, jer u potpunosti odbacuje naziv bosanski jezik. Ustavni sud BiH, nema druge. Ili Starsbour. Ovaj će srpski ustavni sud uskoro trditi i da nije psootojao genocid pa da nisu ugrožena parca Bošnjaka.
Je@em li Vam m@mu, a jel ugrožen nacionalni interes ostalih naroda u entitetu sa nazivom republika Srpska?
Samo mi recite da li u knjizicama srpske djece pise "jezik srpskog naroda" ili srpski jezik?
naravno da nema jer za njih ostali ne postoje samo oni, to bi bilo isto kao da je gestapo protestovao zbog ubijanja i progona svih ostalih koji nisu njemci
Mahsuz selam svima iz SLOBODNOG SARAJEVA. Razumijemo se .
A posebno onima sto ga mogu gledati samo preko klix-a
vjeće USRANOG suda genocidne rs je zločinačka organizacija GENOCIDNE GAMADI!
bas su se vodili cinjenicama ...
ovo samo srpska pica moze izbaciti, niko vise!
ja citam ja citam ja citam
@DrVejsilHetjimitj ja serem je srpski , ja sherem je bosanski, ja vršim veliku nuždu hrvatski :)
@DrVejsilHetjimitj ja bih rekla da kenjas !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PA BAKIRE STO SAD SUTIS PICICU