Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polahko idemo u zatvoreni balkan...
U Beograd na letacku akademiju dolazi 800 pilota iz Indije.
TROJKA izdajnicka na sve pristade, pa sto nisu rekli dio obuke u Beogradu, a dio u Sarajevu.
Mogli su samo kad bi u Sarajevu bila letačka akademija
Zivkovic je to davno dogovorio...zatvoreni balkon...
Kako ce se zvati centar? Mozda po srpskom heroju, masovnom ubojici civila - Bosnjaka,Hrvata,Jevreja, Crnogoraca, - Drazi Mihajlovicu?
Sad ce Klix komentatori koji ni guzicu ne znaju obrisat vazit kako je ovo lose jer su njima u glavi svi Srbi losi... S takvim zatucanim mentalitetom mozemo samo nazad u 92' sto vjerujem da oni i zele. Budale nepismene umjesto da guramo naprijed i normalizovanje odnosa oni seru o nekakvim glupostima i pale se na nacionalisticku retoriku. Ne postojimo jedni bez drugih
Da nam bude i Predsjednistvo u Beogradu?
Nemoj im davat ideje, sad će njiva Nikšić odmah prijedlog u parlament