Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi stanovnici zatvora bi trebali biti svi lopovi iz vijeća ministara
ZATVOR JE BIO PRAZAN I SVAKI DAN JE KOŠTAO OKO 10.000 KM BANDO JEDNA, jer ste se svađali oko zapošljavanja svojih kadrova. Đaba vam sve kad plate u privatnom sektoru premašuju javni. Uhljebi će ostati bez plate
Samo 350 zatvorenika moze stati. Malo za ovako veliki i skup kompleks.
Otvori te ga i počnite sami ulazit unutra,hebem li vam majku lopovsku...
Dobar je ovaj zatvor, ali je premalen .Treba odmah poceti graditi prosirenje.
Treba tu sve ove parlamentarce ubacitu, napraviti im klupe i neka tu donose zakone, laprdaju, lafo glasaju i uzive se da su im to parlamenti i jos kamere ugraditi prenositi 24 h i ne pustati govna van.
Kakvi su milonski penali
Cuo sam da su popunjena sva radna mjesta vec unaprijed i da ce koknkurs biti samo pro forme pa ako ima iko od ovih organa nela ispita to malo.Hvala😌
da se odmorim ko čovjek....malo malo pa me prebacuju iz jednog u drugi....
Hrasnica na aparatima
Kazu da ce mnogi politicari zavrsiti ovdje. Dolaze takva vremena. Amerikanci traze zrtvu. Bice tu finih posjeta u narednim godinama. Treba kupovati stanove u Vojkovicima, bice tu posla za ove stan na dan :)
Jel može jedan "pavijon" za moga Bakira ? :D