|

Vijeće ministara o Nacrtu zakona o državnoj imovini

Vijeće ministara o Nacrtu zakona o državnoj imovini
1
F
FENA
15.1.2014. u 08:02
3
komentara
1

dijeljenja
Vijeće ministara o Nacrtu zakona o državnoj imovini Sjednica Vijeća ministara (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Vijeće ministara BiH danas na sjednici u Sarajevu trebalo bi da razmatra Nacrt zakona o državnoj imovini, kao i Nacrt zakona o međunarodnoj pravnoj pomoći u građanskim stvarima.
Predviđeno je i razmatranje Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu u institucijama BiH te Nacrta zakona o dopunama Zakona o Pravobranilaštvu BiH.

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebala da se nađe Informacija o formiranju ekspertnog tima za pripremne pregovore za zaključivanje sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o saradnji na realizaciji projekta izgradnje elektroenergetskog objekta na međuentitetskom i međunarodnom slivu srednje Drine.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o uspostavi nadzornog tijela za praćenje provedbe Državne strategije za rad na predmetima ratnih zločina, kao i Prijedlog za konačno imenovanje s rang liste najboljih kandidata za izbor direktora Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, a nakon obavljenog intervjua i dostavljenog prijedloga Komisije za izbor.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...