{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH o Nacrtu zakona o državnoj imovini

F
29.1.2014. u 08:03
3
20
Vijeće ministara BiH o Nacrtu zakona o državnoj imovini
3
Vijeće ministara BiH o Nacrtu zakona o državnoj imovini
Foto: Arhiv/Klix.ba
Vijeće ministara BiH danas u Sarajevu trebalo bi da razmatra Nacrt zakona o državnoj imovini, čiji je predlagač Ministarstvo pravde BiH.
Predviđeno je i razmatranje Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o finansiranju institucija BiH koji je predložilo Ministarstvo finansija i trezora BiH.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Prijedlog mišljenja ? Prijedlogu zakona o praznicima BiH te Prijedlog mišljenja o Prijedlogu zakona o dopuni Izbornog zakona BiH.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o Politici sektora telekomunikacija Bosne i Hercegovine za period 2013-2017. godine.

Predviđeno je i razmatranje Informacije o napretku u implementaciji programa iz okvira druge komponente IPA-e: Prekogranična saradnja za 2013. godinu; kao i Informacije o implementaciji Komunikacione strategije za informiranje javnosti o procesu pristupanja BiH Evropskoj uniji u 2013. godini.

Između ostalog, na predloženom dnevnom redu je i Prijedlog pravilnika o uslovima nabavke i načinu korištenja službenih vozila u institucijama BiH, Prijedlog pravilnika o korištenju službenih telefona te Prijedlog pravilnika o korištenju sredstava za reprezentaciju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: