Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce tek haos....
@gooUser1602851571 Odnarođena Vlast treba smjestiti imigrante u svoje višemilionske vile po Poljinama, Bjelašnici i Turskoj rivijeri kao i tzv elitna arapska naselja.
Krajisnici su rekli migrante na Poljine, mogu SDA lopovi izglasavati sta hocete, krajisnici su se izborili sa cetnicima...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odite u Biru pa probajte to provesti. Ne može se tek tako igrati sa jednim dijelom BiH. A niko iz Sarajeva neće da ode u Bihać, da vidi kakvo je stvarno stanje. Sad bi moglo biti jako loše. Zašto narod u Bradini može reći da ne žele migrante i to se sluša, a narod u Krajini nema to pravo?
nece moci!!!!!!
Podrška Bihaću! Kako nije stid Vijeća ministara predložiti Biru. Vijeća u kojem srbi iz RS-a i Hrvati iz Hercegovine neće ni jednog migranta da prihvate. Znači da su bošnjački predstavnici u vijeću ministara pristali da migrantska kriza bude ekskluzivni problem Bošnjaka a da Bošnjake niko nije ni pitao šta o tome misle. Svi problemi ove države se prelamaju samo preko leđa Bošnjaka. Dosta više!
Gdje su te pomoci da smjestimo barem na odredjeni period ovu sirotinju ajte gazde javljajte se a hrvatine malo ih potreslo 3 sata na vijestima pomoci vise ce sad imat nek sto su imali, a vidjaj ove sirotinje pa i oni su ademovi sinovi duzni smo pomoci Allah nas duzi da pomazemo putnicima La havle vela kuvvete illa billahi!
Smjestite ih neđe, poigraće ljudi od zora
i oni kao rijesili problem..Stoka sjedi u vijecu ministara..nedajte u Biru
Prebacite ih Hrvatsku na finjaka Srbin
Smjestit ih u Biru i vojsku rasporedit okolo tako da nikom nema izac.Trazit ce oni sami da se vrate u matične države.
Vlast je jednostavno unistila grad Bihać
Donijelo vijece staraca ZAKLJUCAK a ne odluku, ali pitaju se Biscani i gradonacelnik Suhret Fazlic....
Nista od toga, pusti ti tu mraku prema rs i genocidasima, oni su za sve krivi, sa ujkom pokupio Lire ronhil, a njih bi samo u federaciju!!!
nek ih smjeste i vojska nek ih čuva,svakako su nezaposleni
Vlast koja radi protiv svog naroda dočekala je da sada narod radi protiv vlasti i njihovih odluka. Stambeni kontejneri koji se u Živinicama proizvode davno su mogli biti na Lipi ali ćini se da je agenda da se pravi haos u gradskim sredinama. Sjećate se EUFOR kampova, bili su postavljani za 24 sata. Jasno je da vlast hoće migrante u gradove da se onda gradske vlasti moraju baviti njima jer ako ostanu na Lipi onda se državne vlasti moraju brinuti a oni to neće.
Treba debilu seksi selmi poručiti da se ne igra sa ljutim krajišnicima⚜
Sve je ovo Bakirovo maslo.
Treba angažirati g. Komsica jer je ipak on Hrvatski član predsjedništva da se uključi u problem sa raspoređivanjem migranta po cijeloj BIH.Zajedno sa g. Izetbegovicem bar na dijelu Federacije,