Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obratite se SDA za pare.
Treba ići na sud da se razotkrije sav SDA nemar i lopovluk u tom postupku. Neka javnost vidi kako je SDA izigrala stranog investitora, a nakon sudske presude u korist Mittala treba kazneno goniti SDA i tražiti da oni podmire štetu nastalu u slučaju GIKIL. Neka SDA otplaćuje milijunske iznose Mittalu odnosno neka država plijeni imovinu onima u SDA koji su FBiH doveli do ove nepovoljne arbitraže.
SDA HDZ SDS napravile rat da im se familije obogate.Kako drukcije objasnit dogovor Filipovic Karadzic koji je odbijen 1991-e?
Nijedna društvena firma u kojoj još ima šta za odnijeti neče pristati na privatizaciju .dok god mogu uzimati tražit če ko prava što su oni nešto stvarali i borili se.a hočemo u eu.
ovi nasi kontali to su neki glupi ljudi
Bosni je jedina sigurica bila ostati pri Jugoslaviji.Sad nas svakakvi bjelosvjetski mafiozi gule ko bananu za milijarde dugova.
Fooodil i Salko neka objasne prevaru i protjerivanje investitora.
Nesta mislim, ako indijanac prevesla SDO do isplate, onda ljudi nama treba vise indijanaca? A trebat ce nam i prohe mes'cini jer na kraju nece ostat' nista.
Joj SDA sta uradi!
Covjek vam pokrao pare, nije platio porez i pobjegao iz drzave i umjesto da bude iza resetaka sada ce od naroda da uzme stotine miliona KM...
SDo krimosi opet u akciji
Mittal bi mogao biti grobar SDA, a SDA bi mogla biti grobar FBiH. Ovo je za SDA afera svih afera ako arbitraža ili nagodba ode na stranu Mittala. SDA će biti jedini i isključivi krivac ako Mittal Federaciji BiH uzme stotine milijuna maraka.
Kako ce vas uzeti jedno 300 milona glupani