Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ste se sjetili kad ih je ušlo 10.000 i već nas pljačkaju po centru Sarajeva. Mektic i Zvizdić su neradnici i jajare.
Po obicaju uvijek se kasno sjete rjesavati problem.Zvizdicu ugrozio si sigurnost gradjana zbog svoje nesposobnosti.
ZAVRŠETAK DINASTIJE i njenog SUPOZITORIJA Mektića!!
koji debili !!! malo im nasih problema pa hoce probleme i sa ovim migrantima...
Alo Mekta jel ti ne slusas sta sef Mile govori?
dodik na aparima
Mektic za dvije god.nije rijesio pitanje migranata zato se sada desavaju ovakve krize sa njima jer generalno covjek nije za tog posla vuse je za koride tu mu je i mjesto,a Zvidica i Bookir otpisao sta on moze pomoci jedino ga mozda Campare kompanjoni guraju ostalo svu znaju kakav je tip ovaj dezerter
Zato što se svi ti naši silni državnici, trodupli predsjednici, razni ministri nikad nisu ni sreli sa pravim problemom kojeg moraju sami riješiti. Najveći problem im je dosad bio kako prikupiti pare od naroda i osigurati sebi plate. Evo i za migrantsku krizu Zvizdić čeka kad će Evropa poslati pare. Eto kakve retarde mi biramo i debelo plaćamo.
Nakon 2.mjeseca prvi sastanak tek! NIKO od nadležnih nije izašao na lice mjesta da vidi svojim očima kakvo je stanje na terenu. 3 ministarstva za izbjegla i raseljena lica 3 ministra 3 zamjenika 12 savjetnika i preko 100 zaposlenih koje plaćamo oko 300 000 maraka MJESEČNO. A vi klix što brisete komentare...
Zvizdic se odavno pokazao kao nesposoban politicar. Dokaz toga je tek sad prihvacen plan mjera u vezi migrantskih kriza i to hitnih tek sad naravno, umjesto da se to ranije rjesavalo kako Bog zapovjeda.
@petarpan27 i Mektic djeli krivicu zajedno sa doticnim premijerom VM.
Dok je Pizdic na čelu ovog plana nema ništa od ovoga šuplja priča
pročitah od prvog do zadnjeg slova i ne skontah da su se išta dogovorili osim "vidićemo"
Nakon 2 mjeseca prvi sastanak. Jos NIKO od nadležnih nije izašao na lice mjesta da vidi svojim očima. 3 ministra za izbjegla i raseljena lica 3 zamjenika 12 savjetnika i preko 100 zaposlenih. Koštaju nas MJESEČNO preko 300 000 plus doprinosi i komisije... i tek sada zasjedaju...
Cak sam nacuo da i oruzane snage traze dodatak na platu da bi cuvali granicu...nema ovdje ni d od drzave
@percepcija recepcije Dok smo pod vlašću sadašnje SDA koja se sastoji od ratne podrumske vlage, dezertera i pobjegulja postojat će zemlja Bosna i Hercegovina ali ne država.
Dodo rek'o mogu u njegove nekretnine da se nastane, sve do jesnog, al' kirija prvog obavezno.
jednog*