Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao sto rece dodik...bosnajci ce da nasele u bih 500 000 arapa...ovih dana vidimo da evropljani hoce da im poslaju jos 2-3 miliona...:))))
Stoko nesposobna! Kontrolu je trebalo pojačati prije dva mjeseca. Ti ljudi prelaze granicu kao da je i nema nikako, boga pitaj koliko ih ima u državi trenutno. U Bihaću ih ima trenutno 2627 (to je stanovništvo većeg sela), što znači da granicu niko ne kontroliše.
Pojacati kontrolu granica 😂 Kako?! Zakljucak, pojacati kontrolu granica 😂
Kasne po obicaju,,bar godinu,,. Covic,Bake,Scepo Kepec i savez za Promjene,,. Kasno paljenje.
Zvizdicu nesposoban si kao i oni tvoji rođaci Čamapare, ovo vam je zadnje što ste jahali po državnim jaslama
Zvizdicu nesposoban si kao i oni tvoji rođaci Čamapare, ovo vam je zadnje što ste jahali po državnim jaslama
Takodje mislim da je ovo ujedno i pocetak kraja Bosnjacke nacije, ne u smislu da ce biti likvidirani nego zbog te velike podele koja predstoji medju njima. Migranti ce svi biit smjesteni u FBiH sa muslimanskom vecinom I naseljeni, to ce dovest do pobune krajeva, kao sto su sada bihac koji optuzuje sarajevo, docice do podele onih sekularizovanih bosnjaka i vise okrenuti vjeri itd itd.... Mislim da ovo savrseno ide u prilog interesima Republike Srpske....
Rep Srpska ce ostati posljednja teritorija sa jednom cistom rasom na planetu. Hitler bi bio ponosan na njih.
U ime islama, bosanski muslimani, ukoliko su zaista muslimani moraju prihvatiti svoju jednovjernu bracu. Svaka kuca u Federaciji da ih primi, udomi, obuce, poudava za majke, sestre, cerke u ime Islama (ukoliko ste zaista pravi muslimani)
U suportnom, niste muslimani ako ih negirate zbog toga sto su Arapi, drugacije boje koze i ostalo... To nije islam. Jer u Islamu ne postoje nacije, islam je iznad toga, i iznad svakog sekularizma i nacionalizma, u suportnom niste muslimani nego vjeroodstupnici,
Nek' ih stave na lopatu u rudnik, bar neke koristi da bude, ionako ovi Sirije nisu ni vidjeli