Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro će formirati 333 nove grupe da koordiniraju rad ovih 33... Uskoro će studenti matematike dolaziti u vijeće ministara na praksu iz kombinatorike...
...bitno je samo da je broj grupa djeljiv sa 3...
Pa to vec sad mogu da rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedva čekam financijski kolaps ove države. Kupit ću kilu košpica i gledati kako penzioneri pale zgrade na Trgu BIH, a iza njih molotivljeve koktele spramaju prosvjetni radnici. Rudari istovaraju dampere sa kamenjem, a korisnici socijalne pomoći oštre sjekire.
takođe. Već vidim Dinu Merlina u znak protesta pjeva za dž. a Željko Cvijanović istresa džaku sa limenkama koje je namjeravala utopit za novi put u SAD.
nema problema, kad se udruže svi naši polumozgaši možemo biti ko jedan solidan idijot
Prdacina ziva mamu im politicku
Treba im za platu... "Zajam je vrijedan 60 miliona američkih dolara, ......s rokom otplate do 30 godina i grejs periodom od 17 godina, uz povoljnu EURIBOR kamatu." Propadamo lagano i sigurno.
Ovo baš ko hašišarska halucinacija
jesu ovo otvorena nova radna mjesta,,,to mamicu vam lopovsku,valja trositi lovu od Akciza,,sve vas treba pobiti ko zohare..
Znaci novo opterecenje budjeta, zaposlenje bez konkursa i po preporuci nasih glavonja.
Sad se vise ne uzima lopatom vec bagerima ,hahah e moj narode nista ne kontate .
Bas me interesuje ko ce im raditi i koliko radnika ce biti u ove 33 grupe. Sobzirom da se troclanoj hobotnici blizi kraj prioritet je budzet i sto vise kredita prisvojiti. Vjerovatno ce sada svi imati od 3-5 radnih mjesta kako bi opravdali potrosene kredite na plate.
Iiiiiiiii... Ko nesto su radili i uradili. Hahaha
a šta, dosad su bile neradne grupe?
Znaci 33x1000=33 000 mjesecno minimalno dodatno ce biti potroseno na razne "troskove"(dnevnice, benzin, ruckovi, vecere, avio karte, itd), a u biti rade posao za koji vec primaju previsoke plate. BANDO KRIMINALNA, samo da dozivim da vas sve vidim iza resetaka
Sta reci osim,hebbem vam zene svakome brez izuzetka
HAHAHHAHAHAHAHAHAHH