Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteni Konakovic prvo kupi auto od 150.000 sada poveća sebi platu u MVP za duplo. Mislili smo da nemože biti niko gori od SDA , a izgleda da smo se zajebali ovi su gori. Još samo da Konakovic pusti suzu kao sinoć na TV i naravno za sve je kriv Bakir i Sebija
Blago nama....ovu zemlju branili najbolji...izgleda najgori ce joj dohakati
WoW sto rade
Imal kakve povisice plate za nas buraniju gospodo!
Ko god da ne na vlasti, na sjednicama samo raspravljaju o tome ko ce na koju poziciju a ako to nije tema, onda je tema kolika ce im biti plata. Je li vi namjerno hocete i radite sve da mi obicni ljudi idemo iz zemlje?
Za one koji dadoše otvoreno podršku Vođi, pa ih niko ne pita zašto, a oni se ućatali, valja primiti nadoknadu od nekoliko hiljadarki i to od 01.01 ove godine!!!???
Izdajnici
po hiljadu (1000)KM im dat plate i tjt
A jesu li bar spomenuli da bi uposlenici DKPa trebali raditi uninteresu Bosne i Hercegovine a ne u interesu Hrvatske, Srbije….