Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne spominje zakone koji su danas na dnevnom redu vec samo diskutuju novonastale prepirke izmedju SDS i SNSD. Tipicno za nas...
JEBO LI VAS MILORAD DODIK..........u pakaš..........
Muka mi je od njih u vijestima.
SVE ISTO SRANJE, SAMO SU JEDNI BOSNJACKI, DRUGI SRBSKI I TRECI HRVATSKI UPAKOVANI....A OBICNI GRADJANI SVA TRI NARODA SASTAVLAJU KRAJ S KRAJEM.
Dodik i Bosic se posvadjali, ni prvi a ni zadnji put...
Nezasluzujete niti jedna biti na vlasti a kamo li svi u jednom čoporu, psi jedni!!! Dostojanstvenije po vas je da se svi povucete sa vlasti, sve do jednoga.
Bilo je samo pitanje kada će se ovo desiti, jer je SDS vlast i koalicija sa SNSD na državnom, a opozicija na entitetskom nivou. I jasno se vidjelo da to ne funkcioniše, jer ne možeš pljuvati po nekome danas, a sutra istog hvaliti na drugom sastanku.
Niko nije nezamjenjiv...
Sandzacki ljakse u vlasti i jos pravi nebodere po rajvosa......hebote drzave i naroda
nastavljaju se dilovi politicki
Osvetničko-stranački interesi ispred rezultata rada ministra Mirka Šarovića, da li može bezobraznije i bezobzirnije!?
Sto se ne razidjete ko ljudi da ne bi ziveli ko stoka......
Ma marš svi u materinu pi.zdu...