{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH danas o Okvirnom planu popisa sanovništva

F
28.2.2013. u 07:59
0
8
Vijeće ministara BiH danas o Okvirnom planu popisa sanovništva
0
Vijeće ministara BiH danas o Okvirnom planu popisa sanovništva
Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara BiH danas u Sarajevu razmatrat će Okvirni plan popisnih aktivnosti za popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Bosni i Hercegovini 2013. s nositeljima aktivnosti, kao i prijedlog popisnica P1 i P2.
Predviđeno je razmatranje Prijedloga odluke o odobravanju Projekta kupovine/nabavke objekata za smještaj institucija Bosne i Hercegovine koji će se uvrstiti u Program višegodišnjih kapitalnih ulaganja za period 2012. - 2014. godina.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o odobravanju korištenja dijela sredstava granta „Sufinansiranje projekata institucija kulture u Bosni i Hercegovini“ za 2013. godinu Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske.

Prijedlog odluke o formiranju Interresorne radne grupe za izradu Plana zaštite i spašavanja od prirodnih i drugih nesreća institucija i tijela Bosne i Hercegovine jedna je od predloženih tačaka današnjeg dnevnog reda.

Kako je najavljeno iz Vijeća ministara BiH, kao dopuna predloženog dnevnog reda, bit će razmatrane i tačke među kojima je i Nacrt zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Jedinstvenom matičnom broju, čiji je predlagač Ministarstvo civilnih poslova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: