{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH danas o Okvirnom planu popisa sanovništva

F
28.2.2013. u 07:59
0
8
Vijeće ministara BiH danas o Okvirnom planu popisa sanovništva
0
Vijeće ministara BiH danas o Okvirnom planu popisa sanovništva
Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara BiH danas u Sarajevu razmatrat će Okvirni plan popisnih aktivnosti za popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Bosni i Hercegovini 2013. s nositeljima aktivnosti, kao i prijedlog popisnica P1 i P2.
Predviđeno je razmatranje Prijedloga odluke o odobravanju Projekta kupovine/nabavke objekata za smještaj institucija Bosne i Hercegovine koji će se uvrstiti u Program višegodišnjih kapitalnih ulaganja za period 2012. - 2014. godina.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o odobravanju korištenja dijela sredstava granta „Sufinansiranje projekata institucija kulture u Bosni i Hercegovini“ za 2013. godinu Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske.

Prijedlog odluke o formiranju Interresorne radne grupe za izradu Plana zaštite i spašavanja od prirodnih i drugih nesreća institucija i tijela Bosne i Hercegovine jedna je od predloženih tačaka današnjeg dnevnog reda.

Kako je najavljeno iz Vijeća ministara BiH, kao dopuna predloženog dnevnog reda, bit će razmatrane i tačke među kojima je i Nacrt zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Jedinstvenom matičnom broju, čiji je predlagač Ministarstvo civilnih poslova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: