Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nije duboka zabrinutost, to je qurac
Svo pismeno stanovnistvo i ono sa trunkom mozga vec odavno je emigriralo u trece zemlje. Razuman covjek ne ostaje u drzavi u kojoj vlada mrak. To se uostalom vidi i po komentarima na clanke . Bilo sta da ima veze sa edukacijom kulturom...ima 10 komentara,religiski i drugi nebitni clanci popub baba vange ,trac liste ,sta je Dodik...rekao ,jeo za veceru... imaju 200+ komentara. Zbgom pameti!
@7edmica :) Mora neko oci otvoriti :D
Pa ja sam mislio da Su ovi hrvati kulturan narod. Sta je ovo, skroz sam srvan, ne mogu nigdje h da upotrijebim. No ministrica u kulturu uvlaci pranje novca, eto samo da pokaze sarajevskom kulturnom jet setu da je bas zabolje za kulturu i njihove napore sirenja nekog eu duha.
A dal je iko zabrinut zbog dodjele imuniteta doktorima nakon usvajanja zakokona da vasi organi i organi vase djece pripadaju drzavi nakon smrti bez vaseg pristanka, i slobodno se mogu donirati kome i gdje hoce jer to vise nije vase vlasnistvo...ne bi me iznenadio jos mnogo iznenadnih smrti ,odbijanja ljekarske pomoci...tesko nama sa vladarima zivota i smrti
http://www.klix.ba/vijesti/bih/osudjeni-doktor-iz-gracanice-ne-gubi-licencu-za-rad/160223047 Doktor Adem Aljić iz Gračanice nije ostao bez dozvole za rad, iako je prije tri godine pravosnažno osuđen za nepružanje medicinske pomoći što je dovelo do smrti djeteta...U sudskom procesu je dokazano da se život djeteta mogao spasiti da Aljić pacijenticu nije poslao kući. U februaru 2013. godine u Kantonalnom sudu u Tuzli doktor je osuđen na uvjetnu kaznu od šest mjeseci. Nakon presude Aljić je nas
...nastavio raditi na poziciji šefa Ginekološkog odjela u Općoj bolnici u Gračanici.
Trebamo poslati Bakiru ribu na adresu