Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tebe i novalica treba strpat iza resetaka..svi ste vi isti.. branis sda govno a tu sad kenjas i cmizdris da si hakovana.. ma bjezi ba..
Jesi gledala kriminalce u oci i iza 12 casova navece haha
Vidjecemo koga ce sad da hapsi goca tadic hehe eto placite sad ako bude imenovana diana kajmakovic dodik i covic vise nemaju kontrolu nad tuzilastvom a to znaci da ce dodo u prdekanu a vi nećete vise moci montirati optužnice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa logično da si gledala u oči najvećih zločinaca,kad zastupaš seosku varalicu Novalića
vazda neka socijala, bolest, hakiranje, pretnje gluposti....sto da mora Novalic uzeti novog advokata pa da sve ide iz pocetka ? pa da onda predje na Kanatonalno pa usput kao i Covicu da poispadaju dokumenti ?
Idiotkinjo kompletna
ne rise vasvija
Nadam se da neće procuriti kakve njene seksi fotografije to bi nas dotuklo 🤣🤣
POŠTENA VASVIJA 😂😂😂
Grohotom se smijem
Laz joj nije strana.Karakter nula
Sve je ovo ujdurma FGR-ovaca,Jugobalijandera bez vjere i duše.
SDA"šejtanski advokat"...
A dje backup, da recepte drzis imala bi backup... Suplja
U tekstu fino poše da ona drži podatke na više mjesta i to znači da ima backup.
Nije vrijedno mišljenja, zaboli nas za tvoj laptop nek se institucije tim bave, kako su razradili taktiku ovi lopovi da poslije suđenja se skrene pažnja sa premijera koji ima suđenje do 12h a onda na posao, pa ova ispada u priča o svom laptopu, ološ jedna kriminalna
vasvo stipu gatibo šuplju
Bitch
Ženska glavo, kakve veze s "hakovanim računarom" imaju Interpol i Europol!? Internet provajder i sipa ti to mogu riješiti za 24 sata, ukoliko se to stvarno desilo a nisi izmislila (a jesi garant).
Gosođo podaci se vrate, kome prosipate šuplju. dijete od 9 godina to zna uraditi.
Veći zločinac od tog kojeg braniš ne postoji.