Inzko u posjeti Bihaću
0
'Vidim napredak na svakom koraku'
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet se srbi uvlace visokom predstavniku...dobit ce oni odcijepljenje...dok bosnjaci spavaju...
nemojte tako ima dosta pozitivnog ,kriza je pod kontrolom, nema korupcije,otvaraju se mogucnosti Evropa je je sve blize i blize
ovaj lik samo hvali a svuda katastrofa, kakva mu je uoce uloga? da podrzi onog sumskog mrmka i sve razvali?
fuck you retard!
Kad te vidim na sokaku...Poznajem te po koraku....Sepavom !
Vjerovatno mu je i prenio Selame od Reisa (nije mogao Spiric iz objektivnih razloga), sto se je dao one pare za novu sandzacku KULU na Vratniku.
ma kakav napredak u bihacu,hamdija lipovaca samo prodaje maglu ljudima upakovanu na jedan vjest politicki nacin.sta je on to napravio u bihacu,gdje su tvornice,gdje su radna mjesta,postena privatizacija,nista.samo njegova isprazna retorika i ispiranje mozga.obnovio korzo iz opcinskog budzeta,prezaduzio se i to mi je neki uspjeh.to se zove dobra \"fasada\" a u principu sve trulo....
\'Vidim napredak na svakom koraku\' ovi ce u svom mandatu uvjerit Bosance da su napredniji od Japana, te da im na kraju netriba nit Evropa nit MZ. Jel\' se to Evropa na taj nacin zeli rjesit Bosne.
eh da je Broz pitao narod kad je gradio drzavu, mi bi jos uvijek konje tovarili na Balkanu. a danas se jos manje narod pita, sve je moguce ko bi vjerovao da SDP pobijedi u Bihacu
@Socijalista Dobar ste primjer u Bihacu kako se gradi ekonomija i human sistem. pozz
samo donji tok rijeke Une bi mogao biti koristen u te svrhe, ali ne i onaj dio od Martin Broda do Bosanske Krupe, vjetrenjace bi bile bolje rijesenje, koje bi se mogle postaviti na platou Grabeza i Grmeca odmah iznad Bihaca.
@Socijalista sta fali protocnim hidroelektranama, one minimalno mijenjaju ekosistem i odlicne su. Slazem se da treba cuvati prirodu ali protocne minihidroelektrane su cist izvor energije. Treba znati koju tehnologiju upotrijebiti i mislim da bi Bihac postao odlican primjer za zelene tehnologije
Usput jos nesto, rijeka UNA obiljezava zile Opcine Bihac, tako da Hidroelektrana nikad nece imati mjesta medju Biscanima, koji gradnju Hidroelektrane nikad nece dozvoliti, a hvala Bogu i nas gradonacelnik Mr. Hamdija Lipovaca to nikad ne bi potpisao. Bihac ce biti u buducnosti grad Turizma i razumijevanja!
Jos jedan dokaz da Grad Bihac i Lipovaca rade dobar posao, koji moze sluziti kao primjer ostalim gradovima ove velicine, naravno uz to se narod mora preokrenuti istotako svom gradu i boljoj politici.
ma ti si corav cojece