Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka i ako nesto radi, radi ono sto mu je posao i obaveza, nema se tu sta povikivati "bravo". Barataju budzetskim novcem koji im poreski obveznici donose, a ne vlastitim parama. Nisu humanitarci. Bravo covjeku koji je donirao lovu za zicaru. To je BRAVO!
Baratali su i prijašnji pa nigdje žičare, nigdje vidikovca iako je i tad donacija nuđena. BRAVO SKAKA
Mozda bi se moglo urediti oko dolazne stanice malo. One ugrubo izbetonirane stepenice i sljunak okolo vala ne odisu nekom dobrodoslicom. Nadam se da ce s otvaranjem objekta i uza okolina biti dostojna glavnog gradskog izletista.
@zecko_kupuz to je provizorno rješenje dok ne dođe na red. Sabur, jedno po jedno
A nece biti shishe???
Bravo SDA👏
Pivu ce popiti po sjecanju
Bas fino, tu mozes sa svojim prijateljem Asimom Sarajlicem, da pijuckas kaficu i dogovaras nove kriminalne radnje.
Svaka čast ovo je extra stvar za grad samo ne treba pretjerati sa cijenama ipak je to izletište a ne neki resort
Skaka je nelegalno izabrani gradonačelnik
Skaka - ograničen lik, sa travničkom "diplomom", koji nigdje nikad nije izabran direktnom voljom građana. Oličenje politike ušminkavanja SDA i promovisanja "sexy" projekata - 3D prelaz, žičara (napravljena od donacije Gospodina), postavljanje Olimpijskih tabli na ulazu u grad izd.
Trebević je dobio novu dimenziju sa Skakom. Definitivno je trenutno najveća atrakcija za turiste!!! Samo naprijed Skaka
Ti si sa svojim djelima i radom ušao u historiju samo naprijed gradonačelnice.
Bravo Skaka