Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu spodobu nitko ne moze smisliti u hrv...
Pusicka pederuša prava...Samo se bori za prava pedera...Mrš kuci pa paradiraj zagrebom prikazo...
sta je i kakav je to uopste novi pristup i koji je uopste benefit pristupanja uniji??? zaduzenje od 70 milijardi eura i rasprodaja drzavne infrastrukture,struje,vode i suma? od koga mi ucimo i primamo savijete,gdje idemo,sta da radimo i sta mi uopste hocemo??? primarno mi moramo pokusati pomoci sami sebi ,osposobiti privredu ,ekonomiju i infrastrukturu.dalje zavaljivanje u dugove je put u sigurno duznicko ropstvo.
tri razlicita vidjenja jbg
@kraftwerk drug nemoj da si utopista.ja razumijem sto zelis reci i podrzavam tvoju tezu ali pravno,pravedno,pravda uopste je jako rijetka pojava danas. pazi ja sam ovdje analizirao ove koji nama plasiraju savijete.ne trebas biti puno pametan da radis ovo sto rade i nasa i hrvatska i vlada srbije.iz kredita u kredit na teret obicnog gradjanina i sve tako do dugorocnog ekonomskog ropstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svasta li i ima na ovom svijetu, i svak mikrofonom klati,,,,,,hmmmmm
Oprez Bošnjaci, Vesna Pusić je hrvatska ustaškinja. Njezin otac Eugen Pusić, poznati ustaša 18. travnja 1941., osam dana nakon uspostava Nezavisne Države Hrvatske se pridružuje Domobranstvu. Dana 12. srpnja 1941. promaknut je u čin častničkog namjestnika, a 30. rujna iste godine u čin nadporučnika. U Domobranstvu je služio kao časnik sudac. Pusić ostaje u domobranskoj službi sve do sloma NDH.
jel ti znaš razliku domobrana i ustaša domobrani su bili regularna vojska a ustaše moj dedo tvoj dedo ante boban jure midhat i tako redom
@vilajet eugen pusič je bio obični domobranski lasnik, sudac...........zanimljiviji je vesnin ujak anđelković m. koji je bio ćlan štaba i bliski suradnik četničkog vojvode momčila đujića........................izgleda da su se vesna i braco zoran metnuli na ujaka............,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OPET SE NEMOŽE KOMENTIRATI AMRA SILAJDŽIĆ HAHAHAHAHA AHA HAH AHA H A
ma amra plati članak da se reklamira a klix nesmije otvoriti komentiranje jer raja govori istinu o njoj a to im se nesviđa
svaka čast vesni stvarno želi pomoći ali šta vrijedi kad naša stoka neće da radi ništa na napretku
Vesna Pusic je iskreni i veliki prijatelj Bosne i Hercegovine. To je osoba koja zeli istinski pomoci i podrzati BiH na putu ka clanstvu u EU.
Na uvrede odgovaraj osmijehom, jer to one koji vrijedjaju najvise nervira, a mozda se i nekada postide svojih postupaka. Zelim ti sve najbolje u zivotu. Puno srece, uspjeha i osmijeha. :)
Canon,..vi ste stajali zajedno samo iza okupatorske cizme,..tako 'stoljecima', inace sami ne bi mogli izdrzati 6 mjeseci
JEDAN PUSIĆ ZA PUSIĆ
,,,,,,,poljubio bi žabu?............bljak...........