Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Venecijanska komisija ima više nadležnosti nad Bosnom nego Bosna
To baš nismo znali. Šta sad ? Zabrinuta komisija pa odoše na poslovni ručak 😂😂
pa to kad bi rekli nekada su bosanski politicari glasali za zajednicku drzavu jugoslaviju i njene institucije , zar im to automatski brani pravo da glasaju protiv kasnije kao sto jesu?
Uzimala-davala, stara igra ovoga podneblja.
Oni su prihvatili ali nisu znali da će biti prevareni. hahaha
Samo SDA 💚🙌😊
Ode plin 15%...
Sa vlahom moras pricat na njegovom jeziku, a to je sila !
Novinar iz Sarailabada (fali mu četvorka gore levo, svi to vide i niko ne komentariše, preslatko) intervjuiše Dragana Bjelogrlića u nekom restoranu u Beogradu i pita ga nešto za Ratka Mladića, a ovaj kaže: "Pre nego što ti odgovorim na to pitanje, moram da ti kažem nešto. Vidiš onaj sto tamo u ćošku bašte za kojim sede ona petorica? Sad smo se baš slikali i popričali. Jutros su došli iz Sarajeva.
Dvojica rade neke poslove u Beogradu već godinama, a trojica su došli turistički. Sad ručaju, pa će do centra grada na kafu, pa biznismeni idu da rade, a turisti idu na Kalemegdan, večeras izlaze na splavove. Neće mediji o njima da prave priču, to je dosadno. Potrebni su nacionalizmi, politika, krv, pretnje, ratovi... to vas zanima."
I nastavili smo da živimo sretno i veselo kao licemjeri.
Ovdje se vise ne radi o osiguravanju prava manjinskim grupama u odredjenim podrucjima,radi se o opstanku ljudi uopste.Ako se nastavi podilaziti kriminalcima koji se predstavljaju kao nacionalisti,ovdje nece ostati niko
paprike poskupile za mARKU I POL
Boli ona stvar Duduka za mišljenje Venecijanske komisije!
Dobra jutarnja gimnastika. Red dodika, red čovića, red američkih profesora, red rs-a, red prošlog rata. Bosna do Tokija i naravno preko Milvokija!
mi MUSLIMANI i sav muslimanski ummet u blizini a i u svijetu moramo sacuvati nasu slobodu, dzamije, islamske zajednice i nase drzave. Strasno je kako se mi tretiramo.
Nisu svi muslimani fašisti, neki bi i vjeru van državnih institucija!
I stranci su se umorili. Vide oni da je takozvana BIH neodrživa i da se nesposobni i krezavi SDA tallibani ništa ne pitaju u Prelepoj i Večnoj Republici Srpskoj i HercegBosni Ponosnoj.
Ono kad se svrbin i rvat pobrate 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
oj bulevar,yebali ti ti tallllibani najmilije zensko u porodici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)