Komentari (516)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo ih podrzati i istjerati bagru do kraja!
ajmo samo jednom!!!!!!!!DAbogda umro ako nebi otisao....bio sam i na poroslim!!!!!! AJTEE LJUDI!!!!!!!BOLJE GROB NEGO ROB!!!!!PIŠAM TI SE NA ŽIVOT OD OPRVOG DO PRVOG!!!!!!
poruka penzionerima u strajku 😁 jebbitte im majku 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Maksimalna podrška penzionerima... O onima iza metalne ograde ne bih komentarisala...
@KSAhunterr Naravno da hoću. A trebale bi i ostali građani.
@Kurtuba Moze buraz, akcize, ali ne 40 feninga nego 40% na plate budzetskim uhljebima i olosu iz par sda famElija koje vladaju ovim tamnim vilajetom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koji sam magarac ispao vjerujuci u ovaj protest, sve je rezirano u reziji Rape i Novalica. Penzioneri su samo iskoristeni da poguraju nakaradni zakon.....Fuj, haram vam bio!
Ljudi jel se moze zivjeti sa 310 KM, pa toliko politicari dnevno trose na svoju guzicu. Sram nek ih bude. Od njihovih plata i naknada treba oduzet po 100 KM i dat najnizim penzijama. I onako ih je više nego penzionera
prdonje stare sto se ne borite za svoju djecu koju toliko "volite".25 godina ste camili i smrdili po kucama i nijemo posmatrali kako se ova tkz.drzava sve vise urusava i kako politicari postaju sve veci i bogatiji lopovi.sad kada su cijene skocile vama zagudilo te razite mizernih 10% povecanja sto iznosi taman okoi30 km!?jos jednom ste pokazali da ste obicna sebicna govna i sitne sicardjije.od mene nikakve podrske nemate.jbt se polako
Najludje je to sto je njima lose pa izisli a mi ostali kao super nam pa ko sisa penzionere nek protestuju!! Koji smo mi cirkus od naroda pa tek onda od drzave!
Nemojte majke ti opet glasati za SDA/HDZ i krivit se
kada bude revolucija oružanom borbom tada bih se priključijo
maksimalna podrska penzijonerima...
sad ce tebi od plate odbit
I sta Sebija???
ovi penzioneri imaju više srca nego omladina
svaka cast kad ste se okupili u tolikom broju i dosli iz svih dijelova BiH Jer Vas Se Tice...
Rastu tenzije padaju penzije
A svi glasali za sda haha,ne treba im dati nista.
Uzbudljivo kao kad gledas travu kako raste
Ne kontam jarane nikako, zakleti SDA i HDZ glasači protestuju protiv SDA i HDZ...Gdje prestaje logika, počinje Bosna.
90% vas je glasalo za sda,trazili ste gledajte,budite pametniji na sl izborima..