Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je karta lazne skobode, nema nigdje slobode ko u Bosni i Hercegovini. U EU ti prijete svaki dan nekim kuvertama i dolaze samo računi porezi i svašta nešto. U BiH mozeš što hoćeš, volja te platit ili ne platit te račune, volja te ići u planine zivjeti, a ta lazna iluzija je nebitna, naravno da su kod nas i ti bolesnicibslobodni, samo su sebe umislili pa nas ne interesiraju mnogo njihova okupljanja ali ne znači da kod nas ne mozeš biti lgbrq bolestn!
Sloboda za 500 maraka. Nisi ti vidio EU
koju skolu si ti zavrsio, procitaj tekst pa komtarisi, kakvi racuni porezi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj sloboda i to od demokratskog Zapada. To je onaj isti Zapad u kojem se novinari koji ista pozitivno kazu za Palestinu automatski odpuste. Isti onaj Zapad gdje drzavni sekretar Blinken ide u Katar i moli da se zabrani Al Jazzeri da izvjestava iz Gaze. Isti onaj Zapad gdje policija radi sta hoce i kako hoce bez velikih ili ikakvih kazni jer imaju 'qualified immunity'. Isti onaj Zapad sto zabranjuje muslimanima i zidovima da nose vjerska obiljezja a transrodne osobe mogu kako hoce.
Govore nam oni koji javno targetiraju osobe, oni koji javno targetiraju firme koje nisu podržale Izrahel da se prekine poslovanje, oni koji javno putem društvenih mreža targetiraju i blokiraju sve koji progovore što misle, e oni nama govore o slobodama, dođite kod nas pa da vas mi naučimo šta je sloboda mamu vam ebbem vašu
I opet svi idu na zapad, a niko na Istok. Cudno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uvedimo školske uniforme u sve škole Bosne i Hercegovine i paradu školskih uniformi da obučemo i mi koji smo školovali u BIH i koji smo rođeni kasno da budemo Jugoslovenski pioniri.
Ljubitelji Erdogana iz BiH u istom društvu sa ksenofobnom Brexit Britanijom i Orbanovom Mađarskom i Vučićevom Sjevernom Korejom, ruskom gubernijom. Oko njih civilizovan svijet.
pa hebiga Islam i sloboda / demokratija ne idu zajedno. Dok je bio Tito i Islam je bio 'kontrolisan', BiH je bila raj na zemlji - kao sto znamo ovamo se mase turskim zastavama i sutra bi prosjecni bosnjo se aneksirao Turskoj kad bi bio referendum . Prema tome naravno da nece biti slobode
Goouser 8500 plasiraš informaciju o nekom ko je živio prije 1500 godina i ti znaš da je to istina? Ne budi dijete! Živimo u matriksu koji je skrojen od 90% laži i obmana!Ovaj video je autentičan, svjež, ovo je dio agende depopulacije i degenerisanja čovjeka!!!
nisko smo pali....na nivo Velike Britanije...
U Bosni je jedino slobodan šovinizam. On se brižljivo njeguje i uzgaja.
Ma ja, za slobodu je vrlo važno pustiti transgender retarde u vrtiće i škole da vam djecu degenerišu! https://t.me/pravonaslobodu/60024
super tako mu je drago zbog ovog pada
Neko hoce ovakvu situaciju ... neko ko inace radi protiv BiH .
Svašta nam nešta nabroja kao problem i ugrožavanje ljudskih prava a nigdje ni rjeći o ugrožavanju ljudskih prava preko 64% BOSANACA koliko nas se tada izjasnilo na referendumu 92 godineda da smo prije svega BOSANCI pa tek onda Bošnjaci,BIH Hrvati,BIH Srbi,BIH Romi,BIH Jevreji itd.Ni rjeći o tome da su upravo predstavnici pobrojanih prijeratna fukara opustošili i pokrali našu imovinu u kriminalnoj privatizaciji.
Onda francuska treba da bude jedna od najgorih u evropi!
veliki pad BIH A DALI IMA GDJE NEKI USPON MAKAR I MINIMALAN ????????????????????????????
Zato treba ovu Srbadiju maknuti iz Drzavni Institucija i treba ih vratiti na Fabricke Postavke i ukinuti Republjik jer su se zanijeli bas dobro o Drzavnom trosku!
Haj bar smo ovdje uz Njemacku
U Švicarskoj idu za tobom da vide gdje ces baciti smece pa ti lupe kaznu, dok se politicari vozaju u avionima, ne bih ja tu “slobodu” mjenjao za nasu
A ti navikqo kesu smeca sa prozora frknut u park da ne silazis
A ti bi da bacaš smeće svuda?Ja se godinama borim da se uvede kaucija na ambalažu i otpad koji završava u prirodi,parkovima i oko putnih komunikacija,da se zatvore kontajneri za smeće ali naši političari borci za fotelje i novce nejmaju sluha jer su i sami na strani devastatora i uhljupa koji nam uništavaju zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)