Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa evo vec su ga kaznili i to oni koji se smatraju silom broj jedan i sta se desilo? Iako ga ne volim ali mora se priznati da ovaj lik ima mud* i radi sta hoce od politicara iz EU. Da su i kod nas “vodje” sa ovakvim mud*ma bilo bi sve drugacije.
Kako sta se desilo, jel BiH u Evropi? Nije. Jel Srbija u Evropi? Nije. Jel nam dobro? Nije. Evropa i Amerika imaju vremena da cekaju da se mi sami rijesimo Dodika. Ne gori njima nego nama. Imamo li mi?
@zegra ovdje se odnosi samo na Dodika i te cuvene sankcije. Lik ne moze u SAD i sta sad? Kao da nema dovoljno botova da idu za njega i lobirati u njegovo ime. Sta moze EU? Da mu ista mogu skinuli bi ga davno. Lika javno prozivaju u sred EP a on im se samo smije i nastavlja podje*avati i loziti. Nasi ga nece nikada skinuti jer bez njega nema SDA i HDZ i obratno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek prvo zavrsi onaj dil za plin da budemo sigurni za zimu pa neka rade sta hoce a znamo da nece uraditi apsolutno nista. Barem izvuci neku korist od njega.
Sankcije firmama povezanim sa SNSDom. To je jedini nacin.
Ovaki bijesni politicari u bih ne gledaju kako su gneracijama unistili zivat a sebi nisu. Protrace ti 30 godina ni ušto. Oni su svi loši i neodgovorni. Ponasaju se po onome daj mi danas a sutra ce drugi reci isto.
Ma i Dodigu jace sankcije i svim nacionalistima u bih uvesti sankcije ,svi u okruzenju imaju idenitet nacionalni. Ali politicari vide jedinu sansu koja im je ostala a to je nacionaliza. Kazniti i samo kazniti ...
Lukachenko je Putinova mationeta. Dodo je vise pijun.
Kakva EU. Samo Britanija i SAD.
Doda pravi Bosanac, uradi baja više na pripremi uništenja rs nego iko u BiH. Samo naprijed Doda, ako je ti ne uništiš niko neće
Ne dirajte ga nek održava veze sa Rusijom, imamo najjeftiniji plin i gorivo nema nestašice ulja i brašna kao u Njemačkoj. Treba gledati sebe i svoju korist jeebo EU i oni nas lažu i muzu, godinama sva roba iz EU ulazi u BiH bez carine a naša roba ne može u EU bez carine. Ko im jeebe mater.
Dobri bilateralni odnosi, to je ok. Međutim, neću da mi se Rusi vrte oko države za par godina. EU je naš pravac. Carinu moraš platiti, pa bio ti i nebeski čovjek, a ne član EU. Tu si u krivu.
Dodo milokrad je najveci prijatelj Bosne postao hvala mu tek sad ce ti naguzit Goricu u prdaru smece jedno.
Hehe jarani, bas sam jutros piso. Sta je za obicnu raju uradio fadil il bakir il dzafer il zeljko il dino il bisera ili benjamina... NISTA NIKAD ZA RAJU. Dodik je profesionalni lopov,al nesto i zavrsi za raju. Evo zavrsio je sarajlijicama plin da se griju zimus, a oni ga hraknuse medju oci. Zavrsio je bio sa Erdoanom autoput, haj za srbiju i sandzak, al bar je radio dok nasi to nisu blokirali.
Nasi nikad nista u zivotu nisi radili, to su bezruki lazni begovi. Pa ni ukrast kako treba ne znaju, da nije avaz crnogorca. Placu kako to turci investiraju kod srba, a ne kod nas, halooo ba pa i ja bih prije tamo investiro. Bosna slijepo crijevo, nema puta nema pruge, nude nam auto put koji preko srbije ide u istambul, mi necemo. Intelektalni invalidi.
Rusiji slijedi frontalni raspad, ovaj put na tisuce manjih kolonija. Rusija ce ostati i dalje kao bitna istorijska znamenitost, u udzbenicima i enciklopedijama, u to nema sumnje.
Inflacija je zapravo kada drzava radi povecanog ubiranja PDV-a dozvoli lopovima da upravljaju trzistem.Tada drzava gleda svoj interes i socijalni dio je vise ne interesuje.To nam se dogadja.
Tezak izbor za EU.Ali vidim da je kod vas izlobirao podrsku za izbore.
Kaznili su ga na crnoj listi je znate li vi šta je to...to je opasno kao korona a moze zavrsiti kao invazija Rusije na Ukrajinu...znači ništa..😂
Navali narode, danas smo u vašem stadu, sutra u Beogradu..
Ta marioneta vam je neki dan izvukla povoljnu cijenu plina. Ljudi pamet u glavu klonimo se ovog sukoba, ako kedna Turska i citava Azija nisu izabrale strane nemojte da mi trčimo pred rudu
Dok god ima podršku glasača iz rs-a on je kredibilan partner i nikad mu neće uvesti značajne sankcije..sve ostalo je ubleha