Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba znati istinu sta se desavalo u Srebrenici. Srebrenica je izdana jos 1991 kada je najveci izdjanik na svijetu Alija Izetbegovic dogovorio sa SANU i cetnicima tzv "preseljenje naroda" sto je ukljucivalo Rusenje Republike BH i genocid nad Bosnjacima. SDA je formirala neke jedinice u Srebrenici a neke su se same organizovale. Ove druge SDA je rasturio a po pisanju svjedoka njihov komandant je ubijen od starne Nasera i SDA politike.
Mustafic je takodjer trebao biti likvidiran i njemu su pucali u glavu ali je nekako prezivio. Srebrenica je opet izdana u junu 95 kada je SDA povukla tu svoju nazovi armiju koja je u opkoljenoj Srebrenici maltertirala vlastiti narod a od borbenih dejstava tu je bila praksa jedino trka konja. I takvu SDA armiju SDA je povukla po dogovoru sa cetnicima tako da su cetnici mogli komotno usetati se i pociniti genocid.
@lilium.bosniakus Ali poenta nije samo u monstruoznoj velizdaji SDA i Alije Izetbegovica, poenta je da se i danas Srebrenica izdaje (izbori) ne samo od te iste SDA stranke vec i od njenih biraca ali i od strane i tzv Bosnjaka/Bosanaca koji po stoti puta dokazuju (cast izuzecima ARBH i zrtve) da se uglavnom radi o cetnicima islamske vjeroispovjesti CETOBALIJAMA. U takvom okruzenju jedan od preostalih stvarnih patriota RBH uvazeni Ibran Mustafic se dozivljava kao neprijatelj i zbog toga on tako i
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@klix..na tome.rade ćitavo vrijeme..jer "RS" znaju kakva je tvorevina..i zato dodi daje nazor se odcjepit jer zna da krajem oktobra Brüssel poćinje rad svoj..
Ma traže ćete razlog da se izvuku genocida..pa hajd da makar jednog bosanca za to osude..Ko vas nezna skupo bi vas platio.
Svaki misleci inasan zna da je Oric monstrum, ratni zlocinac i kriminalac ali nece to da kazu jer se drze one narodne "nek je lopov al nek je moj". Jedni se boje, drugih se ne tice, treci ce reci "sta su oni radili nama". To je umivanje blatom. Ovakvi likovi bacaju ljagu na ArBiH i nasu borbu. Zelim da zivim u zemlji u kojoj su SVE PSIHOPATE na odgoravarajucim lokacijama a ovdje su heroji ili, jos gore, - bave se politikom.
Onda vise nije genocid u Srebrenici, onda je to uradjeno iz mrznje i osvete, sto ne spada pod genocid, al ne mozes ti Bosnji dokazati da se treba za sebe boriti a ne uvlaciti onima koji su nas ocigledno htjeli pobiti i protjerati i Bosnjo normalno sve kuka
@klix.fb Ako se bude pocelo govoriti o osvetu dovoljno ce biti da se Srbi pozovu na hronologiju desavanja po cemu ispada da su oni sve ucinili iz osvete (zlocini u okolini Srebrenice nad Srbima poceli su se desavati 1992. pa tokom cijelog rata). Kad pogledas hronologiju zlocina vidjeces da su ovakvi poput Orica prvi poceli ciniti zlocine i ako sam dobro upratio na vjerske praznike poput Bozica i Uskrsa. Pa su u julu '95 pobjegli. Veliki je problem sto se to nama ne govori pa vecina ne zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poslje ratni klošar sa dna kace.
sve pripadnike armije BiH koji su na bilo koji nacin sudjelovali i cinili bilo kakav zlocin treba osudit i dozivotno izbaciti iz svih boračkih organizacija oduzet im sva prava po bilo kom osnovu , sram vas i stid bilo ...ratni zlocinici
hahahaha ili ha ha ha ha ha
..moglo bi izletiti negdje nekad na sudu nekom, ako ne ovom, kako su balijanderi žrtvovali narod u enklavi kako bi natjerali "Zapad" da stane na stranu odbrane i izvrši pritisak na smrde, bombarduje ih i otjera preko Drine. Gospodo balijanderska, malo ste se zaHebali, a mrtva usta ne govore!