Svaki misleci inasan zna da je Oric monstrum, ratni zlocinac i kriminalac ali nece to da kazu jer se drze one narodne "nek je lopov al nek je moj". Jedni se boje, drugih se ne tice, treci ce reci "sta su oni radili nama". To je umivanje blatom. Ovakvi likovi bacaju ljagu na ArBiH i nasu borbu. Zelim da zivim u zemlji u kojoj su SVE PSIHOPATE na odgoravarajucim lokacijama a ovdje su heroji ili, jos gore, - bave se politikom.
Onda vise nije genocid u Srebrenici, onda je to uradjeno iz mrznje i osvete, sto ne spada pod genocid, al ne mozes ti Bosnji dokazati da se treba za sebe boriti a ne uvlaciti onima koji su nas ocigledno htjeli pobiti i protjerati i Bosnjo normalno sve kuka
@klix.fb Ako se bude pocelo govoriti o osvetu dovoljno ce biti da se Srbi pozovu na hronologiju desavanja po cemu ispada da su oni sve ucinili iz osvete (zlocini u okolini Srebrenice nad Srbima poceli su se desavati 1992. pa tokom cijelog rata). Kad pogledas hronologiju zlocina vidjeces da su ovakvi poput Orica prvi poceli ciniti zlocine i ako sam dobro upratio na vjerske praznike poput Bozica i Uskrsa. Pa su u julu '95 pobjegli. Veliki je problem sto se to nama ne govori pa vecina ne zna.
Prikaži sve komentare (31)