Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Afrika nam se smije moj reufe
Nema vode ima parade...Bravo za Vladu (trojkaše)
Na Kosevu se planira izgradnja nove ‘’Tibre’’… novih 150+ stanova ce prilljuciti na vodovod koji snadbjeva naselje Breku i KCUS.. a kanalizaciju ce gurnuti u ulicu Marsela Sneidera i Fuada Midjica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Welcome back to 1993
Kad voda dodje pit cete je zlatnim casama 🐑🐑🐑🐑🐑
Ako mi ima iko mrži od ovih sda zelenaša kojim nije smetala stalna redukcija vode dok su oni na vlasti bili, a sad likuju i svaljuju na novu vladu apsolutno sve. Bagra.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...to je ta vlada eksperata KS...svaki dan redukcije i nestasica vode...bolje smo u ratu prolazili sto se tice vodosnabdijevanja...
Jos kad bi se neko javio na ovaj broj telefona
hajde samo ispoštuje taj rok što ste postavili, da ne bude kao prošli put
Ovi ga trpaju, ne misle izvaditi, da narod dodje do zraka xD
Ne vjerujem sta su topkomentari... Treba iz ovog Sarajeva protjerati svu stoku sto se naselila pa nek pije vodu iz bunara i sere u septicku pleme vam seljacko
Pa glupani glupi ovi radovi se izvode da bi inali vode jer se mijenjaju glavne cijevi koje su stare i preko 50-60 godina .
ma pusti seljačine koje viču:samo me ne tjerajte iz grada, ni voda mi ne treba, nek imam danas a za sutra ih zabole!
tako je drug, bar vidiš da se nešto rješava nanovo. A ne kao u periodu bivšeg direktora, redakcije u 23.00h svaku noć a pomaka nema.
Hhaahahahaha, dragi stanovnici pobrojanih naselja, očekujte vodu početkom septembra!
Samo raditi i samo raditi, i placajte racune marvo
Pojma ovi nemaju.Bog zna koliko ce trajati ti radovi.
Ahahaha, opet pranje u Miljacki?
prije 4 dana Ako je taj problem Tuzla, koja nema visokih planina na kojima su zastupljene bistre vode i koja je morala iz jezera Modrac da prečišćava vodu, mogla riješiti, onda zasigurno može i Sarajevo koje ima Vrelo Bosne. Sarajevo ne moze imati problem kada je u pitanju izvor....Sarajlije problem moraju da riješe u mreži.( RESET SISTEMA I VIK-a, naravno! )
Tuzla ima izvor Toplice. Prije rata taj izvor je koristio Lukavac, a sad gradjani Lukavca koriste precisecnu vodu iz jezera Modrac. Ta voda je samo za higijenske potrebe, a vjeruj mi na racunu nam je naplacuju kao PITKU VODU! Samo da znas ima i gorih nego u Sarajevu. Zamisli da svaki dan ides na izvor i sipas vodu za pice.
Evo, ja ću prvi donirat' svoje zlatne kašike za rekonstrukciju vodovoda.
2014-2021...Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak.
prije 4 dana Ako je taj problem Tuzla, koja nema visokih planina na kojima su zastupljene bistre vode i koja je morala iz jezera Modrac da prečišćava vodu, mogla riješiti, onda zasigurno može i Sarajevo koje ima Vrelo Bosne. Sarajevo ne moze imati problem kada je u pitanju izvor....Sarajlije problem moraju da riješe u mreži.( RESET SISTEMA I VIK-a, naravno! )
Pa dobro nista to nije drugacije od ostalih muslimanskih zemalja. Naravno ima izuzetaka
Jasta radi ko i ja sto sam cekao preko 30 sati, stoka korumpirana, ljeti pravite cjevi.. Mrššš j.. vam direktora, šefa i dispečera, doći će te vi meni aBd