Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect za sve koji su bili i podržali, svaka čast ❤️
potezanje pištolja 3-5g, pucanje u koljena i bilo gdje pokušaj ubistva 5-10 godina, pucanjeiznad koljena 10+ g, ubistvo 40 fiksno, pa kad ih 10 odleži i budu osuđeni neće više niko, osim pravih kriminalaca, a tada se rokajunizmeđu sebe, što je poželjno win win situacija, 1 mrtav, drugi u zatvoru, dvije budale manje....
Sta bi danas sa onim sto je zamotan kesom i bacen u miljacku?
U autobusima i tramvajima klinci ne ustaju kada uđe penzioner, ispred srednji škola se mota trava, cure obućene kao prostitutke prije punoljetstva, “mafija žena” je modni trend a ako imaš novi Audi ili BMW može parking biti i trotoar policija ne smije ništa..šta onda očekivati od nove generacije? Roditelji uozbiljite se a Policijo, stidite se jer ste u talu.
Svi vi koji volite oružje ste krivi za ovo. U spavaćoj pištolj a na tavanu puška. A država je kriva što svaka budala može posjedobati oružje. NE TREBA NORMALNOM ČOVJEKU ORUŽJE, osim ako živiš u divljini.
Sve smo od Amerike pokupili. Ovo je strasno
Kretena streljati na platou iapred parlamenta ....porodici racun za metak a onda uci i gore u zgradu pa ih sve istjerati da vide sta ih ceka
Prije par godina sam studirao u Sarajevu. Žalosno je koliko je bagre tamo, s obzirom na broj stanovnika. Oni pod hitno trebaju poraditi na sigurnosti.
Onaj gico ubije dvije mlade doktorice, ovaj žestoki brkica hladno rani dvoje tinejdžera i ubije još jednog.. A policija samo govori "mi bismo dijelili pravdu, ali nam vlasti ne daju". Pa napravite više primjer od ovih manijaka, ne dajmo gradove siledžijama! 😠
Razapet majmuna na sred M.Dvora javno...Pa do kad vise ovakve kretene trpiti!!!
Volite i ljubite svoju djecu dokle god mozete! Ona su nam najveci dar u ovom .ebenom zivotu! Jer u nas prekasno dolazi uvjek prerano!
I zahvaljujte Gospodaru, i volite Gospodara svoga koji nam sve daje i sve uzima, ne bismo li shvatili. On kaznjava svakog koliko je zasluzio, a ne postoji misao koja mu se moze skriti, a kamoli djelo.
Nadam se da će mu u zatvoru presuditi
Ovo ubistvo je počelo prije 24 godine, a u nedjelju je samo zavrseno. Za ovo ubistvo su krivi ubicini djed I baba, jer da su oni odgojili djecu, bio bi I ovaj odgojen. Posjedovanje oruzja, osim policije I vojske nema opravdanja. Nema lovac, palac, ovaj onaj. Oružje je napravljeno samo za jednu svrhu, a to je ubijanje.
Stidim se u ime "drzave" u kojoj zivim!
Pod hitno uvesti smrtnu kaznu.Ko mi ovo dislajka odmah klix da prijavi policiji potencijalnog ubicu.
Hajde sad bosnjaci, i ja sam nekad bio musliman, napisite da mu taj vas Alah podari dzennet a porodici sabur, i nemojte imat ni najmanji nagon da se kazni ovaj koji je pucao. Sa tom recenicom se ne rjesava nista, uskoro ce opet neko nesto slicno uraditi, jer vide da mogu.
Kakav si ti mutant
Da si bio znao bi ispravno napisati jednu rijec jade jadni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srce puce kada zena kroz suze kaze "moj Faris"...
Uzas i ubica ce biti na slobodi za 7 godina ovo je sve sud kriv pocnite malo strozije kaznjavati pa da vidis hoce li pistoljdzija biti za ubistvo 40 godina za ranjavanje 20 godina a za vise ubistava dozivotna zato se ovo desava ubije i izadze za par godina..
Zalosno..... I opet i opet i opet i opet🥺. Dokle ce siledžije ubijat po Sarajevu? Faris sutra moze biti bilo ko🥺. Katastrofa sudstvo, tuzilastvo,vlast i država. Sabur roditeljima i porodici.