Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel' nekome palo na pamet da razvali hotel Jablanicu pa neka taj siledzija prodaje paprike na pijaci?
vjeruj da nije nista... da ima stida i srama ne bi uradio ovo sto je uradio. Bog dragi samo nek mu vrati ja dovim da ni marke ne zaradi u onom hotelu. Prvo sto gradjani Jablanice i Bosne i Hercegovine mogu učinit jeste da ne sjede u tom poganom hotelu!!!!!
Trebalo bi zatvoriti tu osobu koja je izjavila da nema zakonskih osnova za pritvor!!
Opet sacica izasla a pocionocu ne smije niko nista.
Svi koji niste izasli na proteste "stidite se"sutra to moze biti vase dijete,sestra,supruga...nećemo mi za dugo bijela dana vidjet teško nama s nama
Nije ovdje rijec samo o nasilju nad ženama, radi se o nasilju opcenito nad svim uposlenicima mada su žene posebno osjetljiva kategorija, naše majke, sestre, supruge, djevojke. Jednom sam prisustvovao kad je vlasnik kafica udario konobaru šamar. Šta god da je radio ne smiješ nekom djetetu od 18 godina opaliti šamar.
Vocepromet je njegov cisto da se zna…
Da li će se radnička klasa opametiti? Početi koristiti zakonom zagarantovana prava? Radnici da stoje iza radnika? Pravo na štrajk? Kolektivni otkaz za grubo kršenje prava? Hoćemo li se edukovati po pitanju prava i obaveza? Vrijeme je.. Poslodavci su nam oprali mozak a imaju imovine za narednih nekoliko generacija..
E koliko sam ja jagnjetine pojeo u Jablanici
Bravo gradjani Jablanice!
Cim se masa skupila suplja je to
Tuziteljima otkaz!
Dobro ispitati kakva je tu sprega radila pa su pustili tog nasilnika!
Dženana Alađuz i Rubina Čengić nema dalje....
Stop svakom mobingu i nasilju nad radnicima
nema od ovog nista ako za sat odu kuci... a otici ce
treba mu natovarit sve moguce inspekcije na hotel. prascu naplatit odstetu za prebijanje i dusevnu bol. sto se tice zatvora, od toga teska da bude ista.
Tu se pritvor odredi radi straha zrtve i osjecaja sigurnosti , ali lakse naci razlog da se ne odredi nego odredi.
Podrška iz Sarajeva