Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostarska baba-sera zaradi za jedan mjesec kao prosječan Bosanac i Hercegovac za tri..
@PetakDanZa mora da ti je diro mamu jal sestru dok si toliko kivan. Popusi mu ti umjesto sestre ti.
Lopov nema nacionalni predznak, boli me qurac je li krao Meho ili Josip ali ko god da je krao, ruka mu se osušila!
LOPOVLUK NE PIZNAJE NACIJE NI GRANICE. DOK SE VI PREPUCAVATE NA TAKO GLUP NACIN I DALjE CE VAS KRASTI. TOROVI MALOUMNI!!!
Zasto studirati,bolje ici u Mostar wc cistiti.
a saldo...koliki je?
mrš upm.radnik veče radeći i nemože svoje dijete na fakultet da mu da mogućnost,i koje ima sve same petice. sram da vas bude. želudac mi se prevrne kad čujem ovo. sad kad ste dali u javnost onda i uradite nešto za ovo...ispravka.treba da stoji crče radeći.,😉
Nije ni čudno zašto čović i bakir ne dozvoljavaju izbore u tom gradu već toliko godina!! Mozete zamisliti onda koliko foteljaši zaradjuju sramno!!!!a vi narode i dalje glasajte za nacionaliste!!
Prvo procesuirati sve one koji ne omogucavaju godinama normalne izbore u tom gradu pa tek onda njihove poslusnike i podobnike koji ovako postupaju sa nasim novcem .
šta kaže ante?
To je sad kao neko cudo?
NISTA NOVO JARANE, SVE OVO SE DESAVA I DRUGIM INSTITUCIJAMA! POGOTOVO U KANTONALNI USTANOVAMA, GDJE SE DIREKTORI OD SILNIH DONACIJA BOGATE PREKO DJECE BEZ RODITELJA, TE KUPUJU STANOVE I AUTO SEBI NJIHOVOJ DJECI.
Daj nešto novo što ne znamo
Neki dan vijest da nemaju vakcina. Bravo!
@bezobzirni_unistavac ko mi?
Zeljko Joksimovic - Varnice - (Audio 2002) HD opaaaaaaaaaaaaaaa
Baš me čudiii Aaaaa Pa nismo mi takvii